Dacă ești în căutarea unor noi experiențe, aplică acum la BEST Chișinău

10403310_755804397792265_4860144653464694062_n
Foto: PC: Facebook/ BEST Chișinău

Echipa BEST Chișinău recrutează tineri care doresc să-și îmbunătățească abilitățile personale și profesionale, prin implicarea în diverse proiecte de voluntariat.

Pentru studenții care sunt la începutul unui nou an de studii, sunt energici și își doresc să facă ceva diferit și interesant, pot face parte acum din echipa BEST Chișinău.

Până pe 5 octombrie, poți aplica completând formularul de înregistrare

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație pentru tineri, bazată pe activități de voluntariat. BEST este prezent în 95 universități din 33 țări europene și este o organizație apolitică și nonprofit, care are scopul de a valorifica potențialul ingineresc al studenților, oferindu-le învățământ complementar celui universitar.

Devenind membru, îți vei face noi prieteni, vei învăța să lucrezi într-un mediu multicultural și vei putea călători în diferite țări ale Europei. De asemenea vei obține experiența și abilitățile necesare pentru o viitoare carieră de succes datorită proiectelor organizate, sesiunilor de training și atelierelor de lucru.

 

unnamed

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente