9 septembrie – ziua pe care toți fanii Apple pot să o marcheze cu roșu în calendar

floarea
Foto: PC: Jenya (devjah) Vozoca

Data oficială a lansării produselor marca Apple, – iPhone 6 și iWatch – a fost declarată 9 septembrie.

Titanul tehnologic, localizat în Cupertino, California, a transmis ieri, 28 august, invitație reprezentanților mass-media, pentru ca aceștia să-și confirme prezența la evenimentul oficial din 9 septembrie, 2014, transmite International Business Times.

Deocamdată, compania rămâne a fi tăcută la discuțiile despre produse, însă o mulțime de zvonuri spun că Apple plănuiește să promoveze prin acest eveniment noul model de iPhone 6, cel de 4,7 inch și iPhone 6L – de 5,5 inch. Un alt produs se așteaptă să fie lansat în cadrul evenimentului, ce pare a fi numit iWatch.

Detaliile despre dispozitive nu au fost confirmate de către Apple. Totuși, câteva scheme furate, zvonuri și imaginile viitorului iPhone 6, ar putea demonstra că Apple plănuiește să introducă un nou număr de caracteristici smartphone-lor, precum funcționalitatea mai înaltă a tehnologiei Near Field Communication, un ecran mai puțin dur ca safirul, un procesor A8 de 2GHz și un RAM de 2GB.

Nu se știe dacă Apple plănuiește o transmisiune live a evenimentului, ce mereu este organizat în Cupertino, California.

Prețul unui iPhone 6, de asemenea, nu a fost confirmat, însă analiștii speculează că costul smartphone-ului va varia între 199 și 299 de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente