(foto) DentPark – locul unde orice vizită la stomatolog devine o plăcere

dentpark34
Foto: Întreaga echipă DentPark vă așteaptă să vă facă să zâmbiți

Tinerii, de obicei, fac o vizită la stomatolog doar dacă durerea devine insuportabilă. Echipa #diez consideră că atunci când mergi să-ți verifici dinții trebuie să poți să-ți faci și selfies și iphotofeets.

Am găsit un asemenea loc în Chișinău în care când intri zâmbești, iar când ieși ai zâmbetul mai frumos. Acest loc e DentPark care a apărut din dorinţa de a crea zâmbete frumoase, naturale, în perfectă armonie cu chipul fiecăruia.

 

Clinica stomatologică de lux DentPark
Clinica stomatologică de lux DentPark

 

Ce este DentPark?

Clinica stomatologică de lux DentPark şi-a început activitatea în anul 2013, din dorinţa de a acoperi o gamă cât mai diversificată de servicii stomatologice: Profilaxie, Terapie, Ortodonţie, Implantologie, Lucrări Protetice, Chirurgie Orală, Parodontologie, Urgenţe Stomatologice, Terapia Pediatrică, Radiologie Dentară.

 

dentpark3collage
DentPark și-a început activitatea în 2013

Profesionalismul şi devotamentul faţă de pacient au făcut ca în scurt timp să câştige o reputaţie deosebit de bună precum şi încrederea pacienţilor.

 

Pacient DentPark
Pacient DentPark

 

Echipa DentPark

Cartea de vizită a Clinicii DentPark o reprezintă echipa de medici specialişti, precum şi personalul auxiliar care prin experienţă, entuziasm, amabilitate şi colaborarea cu cei mai profesionişti tehnici dentari, vor face ca asistenţa şi actul medical să fie de cea mai înaltă calitate, astfel încât pacientul să beneficieze de un plan de tratament complet, complex, dar mai ales personalizat.

 

Echipa DentPark: Mihail Chelmanovici, Stepanida Procop, Simion Levco, Ion Gorgos, Sachin Sachdev (de la stânga sus, la dreapta jos)
Echipa DentPark: Mihail Chelmanovici, Doina Tabacaru, Stepanida Procop, Nadia Dogotari, Simion Levco, Ion Gorgos, Sachin Sachdev (de la stânga sus, la dreapta jos)

 

DentPark are grijă de pacienţii săi asigurându-le, în primul rând igiena, prin respectarea normelor riguroase naţionale şi intenaţionale, inclusiv prevederile programului “AntiSIDA” şi “AntiHepatită”, referitoare la controlul transmisiilor de bacterii şi viruşi.

 

Igiena este o prioritate pentru DentPark
Igiena este o prioritate pentru DentPark

Echipa DentPark, membrii căreia participă constant la cursuri de educaţie continuă, atât în ţară cât şi peste hotare oferă cele mai noi tehnici de tratament stomatologic.

 

Membrii echipei DentPark în procesul de lucru
Membrii echipei DentPark în procesul de lucru

 

Echipamentul DentPark

Echipamentele moderne şi de ultimă generaţie vin în sprijinul cunoştinţelor medicale care asigură succesul funcţionării biologice de lungă durată a dintelui.

 

Echipament DentPark
Echipament DentPark

Ultimele investiţii, printre care achiziţionarea sistemului de obturare tri-dimensional cu injectarea de gutapercă caldă şi a microscopului operaţional  au dus la operaţii mini-invazive, ce păstrează ţesuturile dentare sănătoase maximizând pe termen lung beneficiile pacienţilor.

 

Prezentarea echipamentului de ultimă generație
Prezentarea echipamentului de ultimă generație

De asemenea în cadrul clinicii, pacienții își pot face şi radiografii digitale cu doze minime de iradiere.

 

dentpark2collage
Pacienții își pot face şi radiografii digitale cu doze minime de iradiere

În viitorul apropiat, DentPark va continua extinderea ofertei de servicii şi investiţii, ce vor corespunde celor mai înalte standarde europene!

 

Echipa DentPark în procesul de lucru
Echipa DentPark în procesul de lucru

 

Ce ne-a plăcut nouă la DentPark

Personalul este foarte prietenos, iar atunci când aștepți sau vii mai devreme, ești servit cu o cafea bună, știm că aceste lucruri sunt detalii, dar sunt detalii importante pentru noi.

 

Personal prietenos
Personal prietenos

Directorul clinicii, doamna Elena Agapi este mereu alături dacă ai vreo întrebare sau necesitate, medicii glumesc cu tine chiar și atunci când crezi că nu este loc de glume. Și desigur îți poți face selfies cu cei care te ajută să ai zâmbetul mai frumos.

 

Directorul clinicii DentPark,  Elena Agapi
Directorul clinicii DentPark, Elena Agapi

De asemenea, tot de ce ai nevoie pentru sănătatea dinților este acolo, în plus la asta: masaj, cosmetologie și chiar tatuaje.

 

DentPark are și cosmetologie
DentPark are și cosmetologie

 

Ce spun alții despre DentPark?

Irina: „Am vizitat clinica DentPark câteva luni în urmă. Aș vrea să le mulțumesc personalului DentPark pentru primirea de care am avut parte și serviciile de o foarte înaltă calitate, am rămas plăcut surprinsă de rezultatul final, recomand cu încredere tuturor.”

 

Persoane așteptând programarea în clinica DentPark
Persoane așteptând programarea în clinica DentPark

Anastasia: „Am avut plăcerea să vizitez DentPark. Am rămas profund entuziasmată de atmosfera plăcută și gradul de deservire a clienților. Cu siguranță o sa revin și o să recomand tuturor.”

Alexandru: „Am făcut o extracție la dintele de minte. A fost atât de rapid încât nici nu am simțit un pic de durere. Mulțumesc pentru munca DentPark.”

 

dentpark19
Clinica DentPark o puteți găsi ușor pe str. Vasile Alecsandri, 90

 

Îi puteți găsi pe str. Vasile Alecsandri, 90, mai jos vedeți harta, sau pe site-ul oficial dentpark.md și pe Facebook.

 

Localizarea clinicii DentPark pe hartă
Localizarea clinicii DentPark pe hartă
Iar după o vizită la stomatolog vă puteți face un selfie
Iar după o vizită la stomatolog vă puteți face un selfie
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente