UpGrade #1: Este nevoie de orientare în carieră sau este doar un trend?

10436691_10152243696929998_8164049370331270664_n

Pe 18 iunie, comunitatea UpGrade în Educație va susţine prima întâlnire, “UpGrade #1. Orientarea în carieră: Nevoie sau Trend”, unde se va discuta despre ghidarea profesională şi despre necesitatea dezvoltării propriilor aptitudini ale indivizilor.

Evenimentul are loc în contextul încheierii examenelor de Bacalaureat şi apropierii perioadei de admitere în instituţiile de învăţământ profesional şi superior.

Gazda evenimentului va fi Gholamali Mohammadifard, psiholog clinician, cu o experienţă de peste 13 ani, membru al Colegiului Psihologilor din R. Moldova, profesor la catedra de Psihologie şi Asistenţă socială, ULIM.

Orientarea profesională este o componentă extrem de importantă, atât pentru dezvoltarea personală a fiecărui individ, cât și pentru fezabilitatea pieței muncii. Componente ale dezvoltării profesionale trebuie aplicate devreme și este foarte important ca prestatorii de servicii educaționale să fie familiarizați cu toate aspectele ce țin de orientarea profesională și să ghideze beneficiarii înspre dezvoltarea aptitudinilor individuale și satisfacerea nevoilor personale.

Evenimentul va avea loc la sediul NDI (National Democratic Institute), la ora 18:00. Ținând cont de faptul că numărul de locuri este limitat, doritorii de a participa la întâlnire trebuie să completeze următorul formular de participare: Formular de participare

Sediul NDI se află pe strada Maria Cibotari, nr. 8/A.

Amintim că la 18 mai curent a avut loc prima NeConferinţă Upgrade în Educaţie, în cadrul căreia a fost formată comunitatea celor preocupați de o educație mai bună în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente