(foto) Fashion TO GO – un eveniment pentru femeile non-conformiste

afischisinau-002
Foto: PC: Facebook

Astăzi, 6 martie, moda va intra în Biblioteca Municipală B.P. Hașdeu din Chișinău, cu ocazia unui fashion show pentru iubitorii de modă, alături de brandurile Bookletta, Sweet as Paprika, Simplicated și Irka shoes.

Cele 3 branduri de la Bucuresti, Bookletta, geanta pentru carte și cei doi designeri vestimentari Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) și Florin Surugiu (Simplicated) se vor lansa în premieră la Chișinău cu aceasta ocazie. Irka Shoes este un brand moldovenesc de succes iar pantofii Irka vor completa cu bun gust ținutele din cadrul prezentării de modă. Accesoriile vor fi oferite de Dina ROTARI, o artistă deosebită de la Chișinău care pictează pe matase și batic și creează obiecte unicat.

Fashion TO GO se adresează femeilor non-conformiste, moderne, cărora le place să iasă din tipare, și pentru care moda este un stil de viață. Femeia anului 2014 este mereu pe fugă, dar în ciuda lipsei de timp EA știe mereu să facă alegerea potrivită.

Astfel, Fashion TO GO este pentru acele femei active care au maxim 15 minute pe zi pentru a-și alege ținuta și totuși reușesc să arate de milioane și să se evidențieze în mulțime. În cadrul evenimentului de pe 6 martie vom pune sub lumina reflectorului femeia inteligentă care știe că stilul și atitudinea se iau TO GO.

Bookletta este un concept de geantă pentru carte unic în lume, o invenție înregistrată a Sandei Cojocaru, de origine din Republica Moldova, dar care stă la București de 7 ani. Bookletta promovează cititul: într-o lume a genților de fițe, acest concept inovator aduce în față femeile inteligente și culte, care știu să-și cultive atât exteriorul cât și interiorul.
www.bookletta.com  www.facebook.com/bookletta

image

 

Sweet Paprika este brandul Gabrielei Atanasov, originară și ea din Republica Moldova, dar care locuiește de multi ani în România. Ea aduce în premieră la Chișinău toate colecțiile lansate până acum în cadrul acestui concept. Sweet Paprika a fost creat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice femei. În aproape 2 ani de activitate și cu 3 colecții vestimentare la activ, Gabriela Atanasov a ajuns în reviste de femei cum ar fi Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, etc. În 2013 Sanda Cojocaru și Gabriela Atanasov au deschis împreună un showroom în centrul Bucureștiului.
www.sweetpaprika.ro  https://www.facebook.com/sweetpaprika.ro

9953001106_13896ed81d_b

11330003214_14680109e8_b

 

Simplicated este un brand românesc lansat pe piața din România relativ recent, creat de Florin Surugiu, care a decis să inoveze prin grafica creată de el și imprimată direct pe haine. Astfel, Simplicated afirmă sus și tare că „Arta ne poate salva!”, și că secretul unui stil deosebit este un amestec dintre SIMPLE și COMPLICATED, condimentate cu o doză de haos și elemente vizuale spectaculoase.
www.simplicated.ro  https://www.facebook.com/simpletocomplicated

77479_1457330937812931_962585623_o

 

Irka Shoes Hand Made oferă o gamă largă de încălțăminte făcută manual, care se potrivește perfect atât în viața de zi cu zi, cât și pentru evenimentele festive din viața dvs. Pe lângă modelele diverse și feminine, Irka Shoes face și încălțăminte la comandă, adaptată stilului tău.
www.irka-shoes.com  https://www.facebook.com/IrkaShoes

1 (1)

 

Accesoriile din cadrul acestui fashion cocktail aparțin  Dinei Rotari, și sunt pregătite și adaptate ținutelor din program. Ea pictează pe batic și mătase iar fiecare obiect creat este unicat. Accesoriile pictate manual scot în evidență eleganța unei femei care refuză să poarte obiecte banale, produse în masă.

1979295_10200603172520511_1576929640_o

 

KateriniMou by Ecaterina Colasiz este un brand de accesorii hand-made. Ecaterina creează în special coliere și coronițe extravagante cu detalii florale supradimensionate, coliere din pene, metal și împletituri de materiale textile. Este un adevărat și minunat haos creativ.
http://katerinimou.blogspot.ro/

DSC_3402

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente