Chichi.md – locul ideal unde fetele pot vinde, cumpăra sau schimba haine

chichi3
Foto: Chichi.md, locul unde poți vinde, cumpăra sau schimba haine

Chichi.md se poziționează ca fiind comunitatea femeilor stilate din Moldova. Din punct de vedere tehnic e o platformă unde se pot vinde, schimba sau cumpăra haine. Atât noi sau deja purtate însă în condiții bune.

Potrivit topului cu cele mai populare pagini de pe Facebook cu fani din Moldova din februarie, chichi.md a înregistrat cel mai mare salt poziționându-se pe poziția 21.

Ideea chichi.md

Ideea de a vinde, schimba sau cumpăra haine nu e o noutate pentru Moldova, în contextul YardSale-ului, sau a întâlnirilor tematice de a vinde, schimba sau cumpăra haine, mai ales că este și un grup pe Facebook care urmează aceeași idee.

Noutatea pe care o aduce chichi.md e anume că se crează o platformă, unde lucrurile pot fi organizate. Pe grupul pe Facebook e prea haotic și neordonat, întâlnirile între fete sunt prea nișate și nu toți au accesul însă având o platformă unde poți vedea ce apare nou, sau să pui tu hainele care crezi că ar merge la public, e altceva, mai ales că ai la cine te plânge în caz că ceva nu e așa cum vrei tu.

Costumele de Crăciunițe, rochiile de mireasă, accesoriile sau pantofi pot fi găsite mai ușor și cumpărate sau vândute mai lejer.

Pagina produsului pe chichi.md
Pagina produsului pe chichi.md

Site usability

Interfața site-ului e atractivă, semănând un pic cu pinterest, totuși parcă lipsește interacțiunea, aș mai adăuga rainting la vânzători și review-uri de la utilizatori, și o informație despre cine e în spatele platformei, deoarece asta ar oferi mai multă încredere.

Valentina Rusnac, Social Media Manager, una din persoanele care au ajutat la crearea acestei platforme spune că ideea de a o crea nu a venit peste noapte, a venit din necesitatea zilnică de a face ceva cu hainele care stau în dulap și care ar putea face ziua frumoasă altor persoane. De asemenea, cineva are haine pe care le-am vrea dar din cauza că nu are timp să le schimbe sau să le vândă , ele stau în dulap.

Valentina a mai adăugat că platforma e într-o continuă îmbunătățire, și se vrea a fi una cât mai comodă pentru utilizatori, de asemenea, deja lucrează la o aplicație mobile care ar face vânzarea/cumpărarea/schimbarea mai ușoară.

Pagina chichi.md
Pagina chichi.md

Chichi.md mai oferă și o promovare creativă, zilnic la această platformă lucrează o echipă de jurnaliști, designeri și persoane din IT.

Imaginați-vă că așteptați microbuzul sau sunteți într-o ședință și în același timp v-ați cumpărat ceva.
Dacă aveți ceva ce vinde, vreți ceva să schimbați, sau vreți să vedeți dacă este ceva ce v-ar plăcea vizitați pagina chichi.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente