Participă la International Helsinki Days 2014

432105_10151319993580408_859284333_n
Foto: Studenții participanți la International Helsinki Days din 2012

Al 27-lea seminar al Zilelor Internaționale din Helsinki „Inovare în era digitală – o piatră de temelie pentru piețele internaționale” va avea loc în perioada 2-9 februarie 2014.

În timpul seminarului Zilelor Internaționale din Helsinki (ZIH) studenții vor vizita companii interesante finlandeze și internaționale. Companiile sunt alese în numele reputației bune și interesului internațional.

ZIH va acoperi cheltuielile de cazare, mesele și costurile pentru seminarul din timpul săptămânii. Alte cheltuieli, cum ar fi biletele de avion și de transport din Helsinki, în cazul în care aveți nevoie de ele, vor fi suportate de aplicanți personal. Gazdele vor fi gata să vă ofere cazare începând cu duminică – 2 februarie, până duminică – 09 februarie.

Trimiteți aplicațiile la seminar pe e-mail-ul [email protected] până la 13 decembrie 2013. Sunteți liber să fiți creativi și să includeți clipuri video, imagini sau alte mijloace de informare în cererea dvs. Formatul și datele ce trebuie să includă formularul le găsiți pe site-ul shsweb.fi.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la seminarul  International Helsinki Days 2014 sau procesul de aplicare, nu ezitați să contactați Coordonatorul International Jenny Ervast la [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente