Prima ediție a ”Civic Fest” se va desfășura pe 29-31 octombrie

civic
Foto: Civic Fest este implementat de către Asociația Obștească Synergetica Eur/Est cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA și Fundaţiei ERSTE din Austria.

În Moldova se organizează Festivalul Internațional „Civic Fest 2013: Moldova pentru cetăţeni”. Evenimentul va avea loc în perioada de 29-31 octombrie 2013, între orele 09.00 și 17:00, în incinta Hotelului Codru, str. 31 august 1989, nr. 127, Sala Mozart.

Civic Fest aduce în scenă cele mai reuşite proiecte ale societăţii civile, atât din Uniunea Europeană, cât şi din Republica Moldova, care au câștigat recunoaștere internațională și pot servi drept modele de bune practici în diferite domenii: antreprenoriat și integrare socială, dezvoltare comunitară și incluziune socială, transformări socio-culturale și responsabilitate socială.

Evenimentul va cuprinde trei zile tematice:

(1) Cultura și mass-media în Moldova – o nouă abordare;
(2) Justiția și transformările sociale – cum pot ONG-urile susține schimbările democratice și sociale din Moldova;
(3) Antreprenoriatul social – incluziune socială și dezvoltarea comunităților.

La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor de stat, administraţiei publice centrale și locale, sectorului de afaceri, societății civile, comunității internaționale și diplomatice, experți independenți și mass-media.

Participarea la acest eveniment poate fi confirmată până pe data de 24 octombrie 2013 la adresa de e-mail: [email protected] sau la tel: 0 22 24 02 74.

Detalii pe Civicfest.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente