A fost ales cel mai bun slogan pentru Turismul din Moldova

start_1154506
Foto: Logo-ul care promovează turismul în Republica Moldova pe plan internațional va fi însoțit și de un slogan Turism.gov.md

„Hospitality. Traditions. Mystery” – „Ospitalitate. Tradiţie. Mister” este sloganul turistic al Republicii Moldova, care ne va reprezenta ţara în lume.

Câștigătorul concursului a fost anunțat astăzi, 29 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă dedicată Zilei Mondiale a Turismului. Anunțul a fost făcut de către Directorul General al Agenţiei Turismului, Nicolae Platon.

Începând cu de 01 august 2013, Agenția Turismului a inițiat concursul pentru „Cel mai bun slogan pentru Turismul din R. Moldova”. Acesta urma să se încheie în 23 august, însă a fost luată decizia prelungirii concursului de selectare a sloganului până la data de 8 septembrie 2013.

Scopul acestui concurs a fost de a identifica cea mai reușită formulă care va fi parte componentă a brand-ului turistic al Moldovei în activitatea de promovare pe plan internațional. Identitatea vizuală, logo-ul și sloganul vor avea menirea să atragă turiștii din afara republicii să ne descopere țara.

În perioada desfășurării concursului au parvenit 623 de propuneri de la 152 de participanți. Din acestea, de către Comisia de concurs a Agenției Turismului, au fost selectate următoarele propuneri care urmează a fi supuse votării online:
# All start with a good wine
# Enjoy the hospitality and traditions
# Explore the unknown horizons
# Hospitality. Traditions. Mystery
# Small country with a big heart
# The land of wine traditions
# The stronghold of traditions
# Traditions inspire
# Welcome in our hospitable paradise
# Welcome. Taste. Love

Autorul celei mai ingenioase propuneri a câștigat o cină pentru două persoane la restaurantul unui hotel de elită din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente