Noapte sângeroasă în Moldova; 8 morți și 19 răniți pe șoselele țării

2012_03_31_0_2_ultima-ora-accident-mortal-pe-soseaua-alba-iulia_89379
Foto: Accidente grave pe teritoriul țării PC. tribuna.ro

Șoselele Moldovei, scăldate în sânge. Opt oameni au murit, iar alţi 19 au ajuns cu răni grave la spital în urma mai multor accidente rutiere. Motivele: viteza excesivă şi consumul de alcool.

Unul dintre cele mai dramatice cazuri s-a produs în apropiere de oraşul Leova, unde două maşini s-au ciocnit frontal. Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa pe loc, iar altul este în stare de comă profundă, relatează jurnal.md

Accidentul s-a produs în jurul orei 5 dimineaţa, aproape de intrarea în oraşul Leova. Autoturismul de model Opel se deplasa spre oraş, iar cel de model Mitsubishi ieşea din Leova.

Imaginile de la locul tragediei sunt terifiante. Viteza i-a zdrobit pe ambii şoferi, dar şi pe unul dintre pasageri. Cadavrele bărbaţilor de 25, 30 și 40 de ani au putut fi recuperate doar de către o echipă de descarcerare. Pasagerul maşinii Mitsubishi, în vârstă de 35 de ani, a ajuns la spital, însă medicii sunt rezervaţi privind şansele lui de supravieţuire.

Se pare că tragedia s-a produs după un chef. Cel puţin aşa spun angajaţii unei benzinării din apropiere. Inspectoratul de poliţie din Leova a pornit urmărire penală pe acest caz.

După un scenariu similar a murit şi un alt şofer din raionul Orhei. Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 30 de ani circula cu viteză, a ieşit pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un camion.

Un alt accident groaznic produs în raionul Sângerei a secerat vieţile altor doi bărbaţi. O motocicletă a intrat în plin într-o maşină. Ambii conducători auto au murit pe loc, iar pasagerii acestora se află în Secţia de Reanimare.

O tragedie similară s-a produs şi în raionul Râşcani. Autoturismul unui poliţist a derapat de pe traseu şi s-a izbit de un copac. Cadavrul bărbatului de 26 de ani era blocat între fiarele automobilului şi a putut fi recuperat doar de către o echipă de salvatori.

În ultimele 24 de ore, pe teritoriul Moldovei s-au produs 19 accidente rutiere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente