Lazăr pleacă la Ploiești, România

lazarparc industrial
Foto: Ministrul Economiei va face o vizită Parcului Industrial din PLoiești. Ieri, 10 iulie, a fost anunțată construcția Parcului Industrial „Răut”

Zona industrială Ploiești din România va fi vizitată în perioada 11-12 iulie de Viceprim-ministrul, ministrul Economiei Valeriu Lazăr. El va purta discuții cu oficiali ai Ministerului Economiei din România.

Valeriu Lazăr are programate întrevederi cu omologul său român Varujan Vosganian, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niță, dar și responsabili de construcția gazodului Ungheni-Iași de la Agenția Națională Rezerve Materiale, Transgaz, Transelectrica, etc. Părțile vor aborda o serie de subiecte legate de lansarea, la 27 august anul curent, a construcției gazoductului Ungheni-Iași, dar și dezvoltarea relațiilor bilaterale în domenii ca cel industrial, comercial, infrastructura calități, întreprinderi mici și mijlocii. 

Totodată, ministrul Economiei va avea întâlniri cu conducerea Județului Prahova și va vizita o serie de parcuri industriale situate în Județul Prahova, cunoscut în România pentru experiența de succes în atragerea investițiilor industriale și de logistică. Printre acestea se numără Prahova Industrial Parc (primul parc industrial din România), Parcul Industrial ALIANSO BUSINESS PARK,  Parcul Industrial Ploiesti– PIP, dar și întreprinderi industriale cum ar fi producătorul de sucuri naturale TIMBARK.

Amintim că ieri, 10 iulie a fost anunțată construcția Parcului Industrial „Răut” în Moldova.

Taguri: #balti
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente