Dodon a organizat proteste pentru demiterea lui Chirtoacă

collage dodon
Foto: Socialiștii lui Igor Dodon au organizat un protest împotriva primarului de Chișinău.

Grupul de inițiativă al Socialiștilor a organizat o acțiune de protest față de amânarea înregistrării grupului de inițiativă penru demiterea lui Dorin Chirtoacă prin referendum.

Aceștia au venit cu învinuiri împotriva primarului capitalei, dar și împotriva judecătoriei.

Ei au precizat că au depus o cere la Judecătoria Comercială de Circumscripţie în urmă cu patru luni pentru a fi înregistrat grupul de inițiativă pentru demiterea primarului prin referendum și nu s-a făcut nimic în acest sens. Grupul  face un apel către judecătorul responsabil să ia decizia în conformitate cu legislația în vigoare și nu cu Partidul Liberal.

Socialiștii au protestat, strigând: ,,Judecata nu este filiala a Primărie”, ,,Vrem judecată corectă, ,,Chirtoacă demisia”.

Igor Dodon  a afirmat că: ,,Dorin chirtoacă nu s-a prezentat  la ședința judecății și a trimis doar avocatul acestuia, indiferent de deciza judecății noi vom începe colectarea semnăturilor”.  Liderul socialiștilor a mai spus că din data de 10 iulie vor lansa o campania ,,Chișinăul are nevoie de altceva”. În tot orașul vor fi instalate corturi unde se vor colecta semnături pentru demiterea primarului general.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente