Scăldatul a mai luat două vieți în weekend

Foto: Scăldatul face victime PC: dse.md

Apele au mai făcut două victime. Doi bărbaţi, ce se scăldau în bazinele acvatice din Chișinău și Căușeni, şi-au pierdut viaţa în acest weekend.

Primul caz s-a întâmplat în după-amiaza zilei de şapte iunie în Capitală. Salvatorii staţiei de salvare a lacului „La Izvor”, au găsit pe mal, hainele şi actele unui bărbat de 66 de ani. Scafandrierii au început lucrările de căutare în apă la 15.30 în aceeaşi zi, lucrări care au continuat şi ieri, opt iunie. Seara, aproximativ la ora 21.00, corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de salvatori în apă, pe o porţiune acoperită cu stufăriş.

Cel de al doilea caz a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în satul Chircăieştii Noi, raionul Căuşeni. Un băiat de 18 ani, s-a înecat în timpul scăldatului. Tragedia s-a întîmplat în iazul din apropierea localităţii. Martorii au alertat salvatorii, cînd au observat că băiatul nu dă semne de viaţă. După o oră şi jumătate de căutări, efectivul gărzii Unităţii salvatori şi pompieri Căinari, a găsit corpul neînsufleţit al persoanei.

Potrivit   Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, de la începutul sezonului estival, au fost înregistrate unsprezece cazuri de înec, dintre care doi minori,

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente