Loading posts...

Regulamentul concursului ”Știri despre tine”

Regulamentul concursului pe #diez: ”Știri despre tine. 2013 spre 2014” 

 1.   Organizatorul și premiul concursului.

Site-ul de știri pentru tineri #diez (diez.md) organizează acest concurs pentru toți cititorii  #diez sau viitorii cititori #diez.

Cititorii #diez care participă la concurs pot câștiga un Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P 5100, 16 Gb

Premiul concursului pe #diez

Premiul concursului pe #diez

2.     Locul și durata concursului

Concursul va avea loc în perioada 27 noiembrie 2013 – 16 ianuarie 2014.

Etapa 1: 27 noiembrie – 1 decembrie – înscrierea primelor materiale pe #diez
Etapa 2: 1 decembrie 2013 – 15 ianuarie 2014 ora 23.59 – votarea articolelor. Înscrierea articolelor în concurs se poate face până pe 15 ianuarie 2014. (*Cei care scriu primii au avantajul de timp.)
Etapa 3: Petrecerea de premiere – 16 ianuarie (Locul petrecerii rămâne a fi anunțat)

3.     Mecanismul programului și cum poți participa: 

Echipa #diez îți propune 2 teme din care să alegi și să scrii articolul (sau la dorință chiar și ambele.)

#Tema 1: Un lucru bun care l-am făcut în 2013

(ai hrănit un câine pe stradă, ai donat sânge, ai ajutat-o pe bunica, ai făcut voluntariat, ai cântat pe stradă, ai îmbrățișat pe cineva care avea foarte mare nevoie, orice faptă bună de care te mândrești și dacă ai fi mic și te-ar fi întrebat Moș Crăciun ce faptă bună ai făcut atunci tu să poț imenționa asta)

Tema 2: Rezoluții pentru 2014

(ce obiective îți propui în 2014, ce vrei să schimbi sau să adaugi, vrei să te faci brunet, vrei să călătorești în trei țări noi, vrei să renunți la fumat sau să faci yoga și săînveți a cânta la chitară, scrie de ce vrei asta și ce te motivează)

În concurs cititorii #diez pot intra de la publicarea anunțului pe pagina #diez.md până pe 8 ianuarie 2014.

În prima săptămână cititorii vor trimite articolele către #diez pe adresa [email protected] cu titlul ”Articol pentru concurs”.

Aceste articole le vom publica pe data de 2 decembrie 2013, ulterior fiecare articol care va veni pe adresa noastră va fi publicat în cel mai scurt timp posibil (până la 18:00 și de la 9:00) pentru a nu dezavantaja persoana care participă în concurs.

Articolul trebuie să conțină: o poză făcută de persoana participantă (în cazul în care se referă la lucruri bune făcute în 2013) sau o poză simbol pe care participantul la concurs are drepturile de autor să o folosească și de asemenea o poză a participantului la concurs.

Articolele scrise ar trebui să aparțină participantului, în caz în care se depistează că acesta este un plagiat, articolul va fi scos din concurs.

4.     Cum poți câștiga

Poți deveni câștigător în felul următor: Dacă la sfârșitul concursului ești unicul participant a cărui material are 1.000 sau mai multe like-uri.

În caz că nimeni nu atinge cifra de 1.000 like-uri, se vor lua Top 6 și aceștia vor participa în cadrul unui concurs în ziua premierii.

Dacă mai mulți participanți trec de cifra de 1.000 like-uri, se va lua înconsiderare numărul de vizitatori unici.

Echipa #diez va publica din 5 în 5 zile Top 10 a articolelor.

Un participant poate înscrie un număr nelimitat de articole pe adresa [email protected]d

5.    Dreptul de participare

Prin participare la acest concurs, participanții acceptă condițiile expuse în acest Regulament și se obligă să le respecte.

Pot participa persoanele fizice de orice vârstă.Persoanele care sunt sub 18 ani, în caz că vor câștiga, vor trebui să vină cu un părinte sau cu vreo rudă de gradul I.

Angajații Organizatorului și rudele de gradul I ai acestora nu au drept de participare (inclusiv iubită sau iubit)

Materialele publicate nu trebuie să conțină elemente denigratoare pentru nicio categorie de oameni, să nu discrimineze și să nu incite la violență. De asemenea material cu conținut pornografic.

Organizatorii își rezervă dreptul să nu publice articole care nu corespund regulilor din acest regulament, anunțând participantul despre nereguli.

Dacă se va depista că un participant încearcă să fraudeze concursul cu voturi false sau metode care nu sunt fair-play (like-uri de la utilizatori inexistenți, spam masiv sau utilizarea de proxy sau IP-uri dinamice pentru a crea senzația de mai mulți cititori unici), acestuia inițial i se vamicșora cu 50% nr de like-uri și vizitatori unici, iar dacă trișarea continuă participantul va fi descalificat.

Persoana câștigătoare trebuie să vină să-și ridice premiul în locul și data stabilită de organizatori, în caz că persoana dată depășește termenul de 30 zile calendaristice din momentul când a fost anunțată pe site-ul de știri pentru tineri, #diez.md că a câștigat, dreptul de a fi declarat câștigător i se transmite persoanei de pe locul 2 și se urmează aceeași procedură.

Organizatorii nu trimit premiul prin poștă și de asemenea nu oferă echivalentul acestuia în bani sau alte propuneri de schimb.

6.     Alte prevederi

Prin participare la concurs, utilizatorii sunt de acord ca numele și fotografiile lor să fie făcute publice, iar materialul scris de ei să fie utilizat de către portalul de știri pentru tineri  #diez fără a cere acordul din timp a participantului.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament în caz de necesitate cu anunțarea despre asta cu o zi înainte, pe site-ul de știri pentru tineri – www.diez.md și pagina de www.facebook.com/diezmoldova

COMENTARII