Realizează o activitate de voluntariat, publică dovada pe rețelele sociale și câștigă un premiu în valoare de 5 000 de lei

voluntariat-natura-copaci-ecopadure-1-1
Foto:Facebook/Hai Moldova

Direcția Generală Educație Tineret și Sport lansează un maraton al voluntarilor pentru tinerii care își doresc să contribuie la binele comunității și să se dezvolte personal. Pentru a te înregistra, tot ce trebuie să faci este să realizezi o activitate de voluntariat și să o publici pe rețelele sociale.

La Maratonul voluntarilor te poți înscrie atât individual, cât și în grup. În primul rând, până pe 7 noiembrie, trebuie să completezi acest formular de înregistrare.

De asemenea, până pe 7 noiembrie, trebuie să realizezi o activitate de voluntariat pe care o vei publica pe pagina ta de Facebook sau Instagram. Această postare va conține hashtagul #MaratonulVoluntarilor 2024. Fie că alegi să publici pe Facebook, fie pe Instagram, în ambele cazuri este necesar să etichetezi pagina Centrului Municipal de Tineret Chișinău.

La fel, după distribuirea pe una dintre rețelele sociale menționate, vei expedia materialul la adresa electronică [email protected]. În subiectul mesajului vei indica „Maratonul Voluntarilor 2024”. Termenul-limită pentru expedierea materialelor este 7 noiembrie.

Ulterior, activitățile de voluntariat vor fi postate pe pagina de Facebook a Centrului Municipal de Tineret Chișinău. Persoana/organizația/instituția care acumulează cele mai multe aprecieri este declarată câștigătoare. Rezultatele finale vor fi anunțate pe 7 decembrie 2024 în cadrul Festivalului Municipal al Voluntarilor.

Premii:
# locul 1 – 5 000 de lei;
# locul 2 – 3 000 de lei;
# locul 3 – 1 000 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente