Hai în titlurile de final ale filmului CARBON! Moldoveni din 59 de țări și-au asigurat deja un loc la premiera online

COVER RO

Moldovenii din toate colțurile lumii sunt îndemnați să participe la un moment istoric, contribuind la stabilirea a trei recorduri mondiale prin intermediul filmului CARBON. Mii de conaționali din 59 de țări s-au alăturat deja acestei inițiative ambițioase, demonstrând astfel unitatea și solidaritatea noastră ca popor.

Ion Borș, regizorul filmului

Nu rata și tu oportunitatea unică de a participa la stabilirea celor trei recorduri mondiale:
# „Cea mai mare premieră online”;
# „Cele mai multe nume în titlurile de final”;
# „Cele mai lungi titluri de final”.

Cumpără un bilet online de pe site-ul CarbonFilm.md și urmărește producția cinematografică pe 16 noiembrie, la ora 21.00 (ora Moldovei). În acest mod, te vei asigura că numele tău va fi inclus în genericul de final al filmului.

Biletul îți va oferi acces la film în ziua premierei online, iar linkul de acces va fi trimis pe adresa ta de e-mail înainte de premieră. Este important de menționat că linkul va fi valabil doar de pe o singură adresă IP, asigurând astfel o experiență personalizată și securizată pentru fiecare participant.

Ion Borș, regizorul filmului

CARBON a fost lansat în cinematografele din Moldova în octombrie 2022 și a fost proiectat timp de aproape 24 de luni – cea mai mare perioadă din istoria țării. În tot acest timp, au avut loc peste 1 500 de proiecții, filmul fiind vizionat de peste 150 000 de persoane. Filmul este o coproducție la care au lucrat profesioniști din Republica Moldova, România și Spania.

Privește și tu CARBON ONLINE și intră în istorie!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente