De Halloween, Shopping MallDova devine… bântuit! Care este programul evenimentelor

RO 1280×720

Fantomele și monștrii fioroși pun stăpânire pe centrul comercial Shopping MallDova, iar tu ești invitat să te alături celei mai terifiante petreceri din oraș. Începând cu 21 octombrie, fiorii distracției celei mai înfricoșătoare petreceri de Halloween vor fi resimțiți de toți vizitatorii care pășesc pragul Shopping MallDova. Centrul comercial se va transforma într-o scenă captivantă, unde spiritele jucăușe și creaturile fioroase te vor purta într-o aventură de neuitat, creând o atmosferă fantastică plină de sperio-distracție.

Sâmbătă, 26 octombrie, ora 16.00 „Crazy Party” intră în scenă! Vrăjitori, dovleci fermecați și multă, multă sperio-distracție te așteaptă într-un spectacol magic, plin de dansuri nebunești și concursuri care îți vor face părul măciucă!

Duminică, 27 octombrie, ora 16.00, poștașul pierdut și vânătorii de fantome te invită la o misiune fantasmagorică! Vei participa la un spectacol interactiv, plin de jocuri, dansuri și un show spectaculos cu fantomele decapitate, Mister Rainbow Spring și cuburi de spumă. Fii gata de un weekend plin de fiori și râsete!

Marți, 29 octombrie, între 17.00-19.00, cei mici vor avea ocazia să creeze lumânări tematice în formă de dovleac într-un atelier creativ de Halloween. O activitate perfectă pentru a-ți pune imaginația la treabă și a lua acasă un suvenir al unei amintiri de groază.

Miercuri, 30 octombrie, între 17.00-19.00, atelierul „Vânătorii de fantome” îi va transforma pe cei mici în artiști de groază! Cu materiale de toamnă, ei vor crea decorațiuni de Halloween – lilieci din carton, bostani decorați pe felii de mesteacăn și ecusoane personalizate. Un mod perfect de a intra în spiritul de Halloween!

Joi, 31 octombrie, pregătește-te pentru marea petrecere! Dezlănțuie spiritele împreună cu familia la Shopping MallDova. Fă-ți cele mai groazo-fantastice poze cu personajele noastre înfiorătoare și ia parte la activități pentru toate vârstele:
# ora 15.00 – 18.00: ateliere de creație și face-art de transformări horror pentru cei mici, dar și spirit de Halloween cu animatori care vor anima atmosfera!
# ora 18.00: petrecerea monstruoasă! Te așteaptă un show spectaculos cu personaje hidoase și haioase, un show de excepție cu magicianul Gary Cozma, laboratorul distracțiilor științifice vine cu un program fascinant, unde știința va transforma strigoii, fantomele și monștrii în experimente captivante și distractive pentru toți participanții, dar și surprize! După 18.00: Scary DJ Party!

Vino deghizat în cel mai original costum și participă la concursuri! Cele mai îndrăznețe ținute vor fi premiate cu daruri monstruos de generoase și multe surprize! 

În perioada 27 – 31 octombrie, între 16.00 și 18.00, animatorii monstruoși te vor îndulci cu ciocolate la fel de înfiorătoare și extrem de gustoase. 

Hai la Shopping MallDova și trăiește Halloweenul într-un mod boo-nomenal!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente