Victoriabank investește în lideriiVB de azi și de mâine. A fost lansată Academia de leadership

67110c155109c380781112

Luna septembrie a marcat un nou început la Victoriabank. Am lansat ,,Academia de leadership Victoriabank”, un proiect special creat pentru a sprijini dezvoltarea abilităților de leadership și management ale colegilor noștri.

Investiția în creșterea profesională a echipei face parte din strategia noastră continuă, iar acest program este doar un exemplu al angajamentului nostru în această direcție.

Participanții vor avea oportunitatea să își dezvolte competențele profesionale prin diverse forme de învățare. Programul, care durează un an și jumătate și include traininguri offline la care angajații vor participa alături de colegii de la Banca Transilvania din România, unde vor învăța despre leadership practic, coaching, managementul schimbării și inteligență emoțională și relațională; traininguri online oferite de către universități cu renume; cursuri cu certificare internațională, și altele.

De asemenea, pe tot parcursul acestui program, participanții vor avea câte un coach din echipa de conducere Victoriabank, care îi va sprijini în elaborarea și implementarea planurilor individuale de dezvoltare.

La Victoriabank, credem cu tărie în dezvoltarea liderilor de mâine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente