Oportunități pentru studenții din Cluj-Napoca. Șase activități organizate de voluntarii moldoveni

BeFunky-collage (51)
Foto:GIB Cluj

Abia ai început studiile la Cluj-Napoca sau te afli în oraș de mai mult timp și nu știi cu ce să îți ocupi timpul liber? Voluntarii Grupului de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca au pregătit un șir de activități la care poți participa. Fie că ești pasionat(ă) de film, te interesează să afli mai multe despre Uniunea Europeană sau vrei să te alături unei echipe de voluntari, cu siguranță ți-ar putea surâde oportunitățile și evenimentele de mai jos.

Concurs de Fotografie – „Bucurii în Obiectivul Clujului”

Din 7 septembrie și până pe 3 noiembrie, tinerii pasionați de fotografie au ocazia să participe la un concurs de fotografie cu tematica „Bucurii în obiectivul Clujului”. Acest concurs este deschis atât fotografilor amatori, cât și celor profesioniști. Juriul va evalua lucrările pe baza originalității și impactului vizual, iar cele mai reușite fotografii vor fi premiate.
Aici poți vedea regulamentul concursului.

Perioada de Recrutări – Fii parte din GIB Cluj!

GIB Cluj recrutează! Așadar, în perioada 5-18 octombrie, poți să te înscrii în rândul asociației. Mai târziu, vei fi invitat(ă) la un interviu, iar după va începe aventura. GIB Cluj oferă tinerilor ocazia de a se dezvolta personal și profesional, de a lucra în echipă și de a cunoaște oameni noi. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o comunitate activă și să accepți noi provocări, acesta este momentul perfect pentru a te alătura.

Training de ghidare în carieră – „Decizii profesionale”

Pe 18 octombrie, începând cu ora 18.00 la Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni din Cluj-Napoca va avea loc un training dedicat orientării profesionale. Evenimentul, condus de Petrina Cîmpeanu, își propune să ajute studenții și absolvenții să își contureze un plan clar în carieră, să descopere oportunități relevante și să își valorifice abilitățile.
Aici te poți înscrie pentru participarea la eveniment.

EU Pub Quiz – Moldova Europeană

Pe 19 octombrie, începând cu ora 17.00 la L’autre Caffe va avea loc EU Pub Quiz, un eveniment interactiv dedicat cunoașterii Uniunii Europene și parcursului european al Republicii Moldova. Participanții își pot testa cunoștințele despre valorile și politicile comunitare într-o atmosferă relaxată și prietenoasă. Evenimentul oferă nu doar oportunități de socializare, ci și de învățare într-un cadru plin de energie.

Basarabian Party

Ce spui de un Basarabian Party? Pe 26 octombrie, începând cu ora 23.00 la The Matter Club te poți distra împreună cu alți tineri pe ritmuri de muzică moldovenească. Această petrecere se anunță a fi un prilej unic de a celebra cultura și spiritul Basarabiei, într-o atmosferă electrizantă. Fie că ești originar(ă) din Republica Moldova sau doar dornic(ă) să descoperi mai multe despre aceasta, Basarabian Party promite să fie o experiență de neuitat, plină de voie bună și momente memorabile.
De aici poți cumpăra bilet pentru Basarabian Party.

Seară de film – „Alive in Mo…”

Pentru cinefili, pe 29 octombrie la Cinema Dacia, va fi proiectat filmul „Alive in Mo…”, o poveste captivantă despre căutările unui tânăr dintr-un sat moldovenesc care visează să devină medic la Moscova. Filmul explorează dilemele morale și alegerile dificile din viața personajului principal, oferind o seară de reflecție și emoție.
De aici poți cumpăra bilete la film.

Sursă: GIB Cluj

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente