Vrei să devii expertă în IT? Participă la GirlsGoIT Autumn Bootcamp 2024

Autumn Bootcamp start aplicari 2024 (1200 x 300 px) (1600 x 900 px)

Dacă ai între 14 și 20 de ani și ești pasionată de tehnologie, GirlsGoIT te invită să iei parte la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei – Autumn Bootcamp 2024. Acest program este dedicat tinerelor ca tine, care își doresc să exploreze lumea IT-ului și să învețe de la experți din domeniu.

Ce te așteaptă?

În cadrul bootcamp-ului, vei participa la ateliere interactive pe teme precum HTML&CSS, Arduino și Intro to Python, unde vei avea ocazia să îți dezvolți abilitățile tehnice. Atelierele sunt gândite pentru a-ți oferi o experiență practică și pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum poți aplica noțiunile teoretice într-un mod creativ și util.

Detalii despre desfășurare

Bootcampul se va desfășura în regiunile Criuleni, Ialoveni, Strășeni, Drochia, Dubăsari și Chișinău, în perioada 9 noiembrie – 1 decembrie 2024, timp de patru weekenduri. În fiecare weekend, una dintre zile va fi dedicată exclusiv activităților din cadrul programului, așa că vei avea suficient timp să te bucuri de experiențe noi și să cunoști alte tinere pasionate de tehnologie.

Centrele de training vor fi în:
# Chișinău: Intro to Python – zilele de duminică;
# Criuleni, s. Cruglic: Arduino – zilele de sâmbătă;
# Ialoveni: Arduino – zilele de duminică;
# Strășeni: Securitate Informațională – zilele de sâmbătă;
# Drochia: HTML & CSS – zilele de duminică;
# Dubăsari, s. Doroțcaia: HTML & CSS – zilele de sâmbătă.

Participarea la GirlsGoIT Autumn Bootcamp 2024 este complet gratuită! Pentru a te alătura, trebuie să completezi formularul de înscriere până pe 30 octombrie. După acest pas, va urma un proces de selecție în cadrul căruia vor fi analizate toate aplicațiile și alese participantele.

Cum te înscrii?

Formularul de participare poate fi completat la acest link până la 30 octombrie. Urmărește GirlsGoIT pe social media pentru mai multe detalii și informații despre bootcamp.


Proiectul este realizat în parteneriat cu Agenția Națională pentru Tineret și Canada Fund for Local Initiatives, fiind implementat de TEKEDU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente