„De cinci ani Kaufland este magazinul familiei tale”. A fost lansată o campanie de aniversare cu multe premii și promoții speciale 

OOH campanie 5 ani MD_1920x1080px

Kaufland Moldova marchează cinci ani de activitate în Republica Moldova, lansând o campanie aniversară „De cinci ani magazinul familiei tale”, oferind clienților promoții și premii speciale.

Mesajul campaniei subliniază angajamentul Kaufland Moldova de fi mereu alături de clienții săi, oferindu-le zilnic produse proaspete, la prețuri accesibile și un sortiment variat, care poate satisface toate preferințele. Prin intermediul acestei campanii, Kaufland celebrează relația strânsă, creată cu clienții săi în acești cinci ani, exprimându-și în continuare aprecierea pentru încrederea și loialitatea primită din partea fiecărui cumpărător.

Coloana muzicală a spotului video, compusă de interpretul Satoshi, împreună cu bucatele pregătite de chef-ul Alexandru Comerzan, ne reamintesc despre momentele speciale petrecute alături de cei dragi. Kaufland Moldova nu este doar o rețea de magazine, este un prieten de drum, care este aproape de clienții săi în fiecare etapă a vieții, oferindu-le produsele necesare pentru a transforma fiecare zi într-o amintire de neuitat.

Campania se va desfășura în perioada 9-20 noiembrie, acoperind toate canalele de comunicare: TV, online, revista săptămânală, materiale de PR și OOH. În cadrul acesteia, cumpărătorii vor putea beneficia de numeroase promoții și activări, inclusiv o tombolă cu premii. 

Clienții care fac cumpărături de minimum 200 de lei în magazinele Kaufland și scanează cardul digital, vor avea ocazia să câștige marele premiu – un automobil BMW i4, sau unul dintre cele cinci recompense în valoare de 5 000 de lei. De asemenea, vor fi oferite 500 de vouchere de cumpărături, în sumă de 1 500 de lei și 5 000 de vouchere a câte 500 de lei fiecare. 

Pentru a participa la tombolă este nevoie să accesezi secțiunea „Cupoane pentru mine” din aplicația Kaufland Card și să alegi butonul „+Activează”. 

Pe durata campaniei, clienții vor beneficia de reduceri de cel puțin 20 % la diverse produse, iar aplicația K-Card va oferi zilnic câte un cupon de 5 lei, care va putea fi utilizat în toate magazinele Kaufland. Te invităm să afli mai multe detalii despre premii și promoții pe pagina campaniei: kaufland.md/5ani.

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua numără 9 magazine în Republica Moldova. 

Despre Kaufland Moldova

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.540 de magazine în 8 țări, peste 155.000 de angajați și o rețea de 9 magazine în Republica Moldova. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland. Compania crede în ideea că lumea poate fi un loc mai bun prin implicarea fiecăruia. De aceea, în 2018, Kaufland a dezvoltat platforma „Implicarea face diferența”, sub umbrela căreia sunt comunicate toate acțiunile de responsabilitate socială. Pentru mai multe detalii vizitați www.kaufland.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente