Pe 4 octombrie va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din Chișinău

centru Chișinău acces interzis
Foto:Facebook/Primăria municipiului Chișinău

Vineri, 4 octombrie, cetățenii nu vor avea acces în unele locuri publice din Chișinău, în intervalul orar 8.0-18.00. Informația a fost confirmată de către Primăria municipiului Chișinău într-o postare publicată pe Facebook.

Măsura va fi implementată de către poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a prim-ministrului român, Marcel Ciolacu. Politicianul va vizita instituțiile de stat ale Republicii Moldova.

În acest context, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. De asemenea, se interzice desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Municipalitatea îndeamnă conducătorii auto să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente