(video) Episodul 3 din „Droom Boon”. Aventura de la Cahul

dsds

Ziua începe cu activități pline de adrenalină la Lacul Beleu: un traseu cu ATV-ul și o plimbare liniștită cu barca, unde eroii episodului 3 s-au bucurat de frumusețea naturii, liniște și cântecul păsărilor.

Călătoria continuă la Eco Village din Văleni, unde au fost întâmpinați de ansamblul Vălenoșițele. Oare câte duble i-au trebuit lui Constantin să pronunțe corect numele?

Au fost răsfățați cu muzică populară și bucate tradiționale delicioase. Au avut onoarea să admire și ansamblul Mocănașii – un raion plin de oameni talentați!

Oprirea la Giurgiulești le-a adus o surpriză deosebită: meșteșugarul Nicolae i-a oferit Gabrielei un cadou de colecție.

Apoi, s-au oprit și la complexul agroturistic Green Village din localitatea Roșu, dar cea mai mare surpriză a zilei a venit abia spre seară. Vrei să afli unde au ajuns Gabriela și Constantin? Hai pe YouTube!

Realizarea produsului media „DROOM BOON’’ a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente