Tu conduci spre noi aventuri. maib junior

Summer-camp-maib-presa-ro

Școala nu e doar despre teme și note – e despre cei mai buni prieteni, visuri care prind contur, provocări care te scot din zona de confort și planuri care te duc spre experiențe memorabile. Anul acesta, maib și Mastercard te încurajează să descoperi lucruri noi, printr-o călătorie plină de distracții și vibe-uri pozitive! Cu promoția „Tu conduci spre noi aventuri. maib junior”, maib și Mastercard  îți susțin entuziasmul și aspirațiile.

Marele premiu – summer camp în Elveția

Îți imaginezi cum ar fi să petreci o săptămână într-o tabără de vis, în inima Alpilor elvețieni? Tu poți transforma această dorință în realitate. Achită cu cardul tău maib junior și ai șansa să câștigi marele premiu: un loc într-un summer camp de 7 zile în Elveția, în renumita stațiune Engelberg, la Alpadia Language Schools. Vei avea ocazia să explorezi locuri noi, să-ți faci prieteni din toată lumea și să creezi amintiri pe care nu le vei uita niciodată. Doar doi norocoși se vor bucura de o asemenea călătorie, iar numele lor le vom afla în decembrie și mai. 

Ce include premiul mare?

— Biletul tău pentru tabăra de vară;

— Transport tur-retur pentru tine și părintele tău;

— Cazare pentru o noapte pentru unul dintre părinții tăi.

Cum participi? 

— Efectuează cel puțin 3 tranzacții pe lună cu cardul tău maib junior, indiferent de sumă;

— Roagă-l pe părintele tău să te înregistreze pe linkul promoției.

Ce mai poți câștiga?

Pe lângă cele două locuri la tabăra de vară, maib și Mastercard îți oferă și posibilitatea de a câștiga lunar premii în valoare de 500 de lei, pe care îi vei primi direct în contul tău de cashback. Poți retrage acești bani oricând și folosi pentru orice activitate dorești: fie că e vorba de o sesiune foto, o ieșire cu gașca sau un masterclass de gătit – decizia îți aparține!

Perioada promoției: 16 septembrie 2024 – 16 mai 2025

Promoția este deschisă pentru toți posesorii de carduri maib junior, inclusiv cei care își vor deschide unul în perioada desfășurării promoției. 

Maib junior îți oferă control asupra banilor tăi, dar și oportunitatea de a învăța cum să-ți gestionezi finanțele în mod responsabil. Dacă încă nu ai cardul tău, pe care să-ți păstrezi economiile, atunci poți discuta cu părinții tăi despre posibilitatea de a-ți deschide unul. Sub supravegherea lor, vei face mici pași spre indepdența financiară, iar în aplicația maibank – vei vedea în timp real câți bani primești, cât cheltuiești și cât cashback acumulezi cu fiecare tranzacție.

Explorează, visează, învață!

Tu conduci spre noi aventuri cu maib junior!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente