Tinerii moldoveni pot merge în Polonia pentru a participa la un atelier despre democrație și viitorul ecologic

atelier oportunități tineri
Foto:The Aspen Institute

Partenerii Internaționali ai Institutului Aspen lansează cea de-a doua ediție a atelierul Global Changemakers. Programul este destinat tinerilor lideri și își propune să genereze soluții la provocările cu care se confruntă democrația. În cadrul atelierului, participanții se vor angaja în discuții, în sesiuni de consolidare a abilităților și a ideilor de colaborare.

Atelierul va oferi acces tinerilor lideri la un spațiu în care diverse voci din întreaga lume se vor reuni în jurul unui subiect despre valorile democratice. Cea de-a doua ediție a workshopului va avea loc în orașul Varșovia din Polonia în perioada 12-15 decembrie. În acest an, organizatorii își propun să atragă mai multă atenție subiectelor despre mediu și preocupărilor legate de tranziția lumii către un viitor ecologic.

Timp de trei zile, tinerii vor avea oportunitatea să participe la seminarii, discuții, vizite la situri culturale semnificative din Polonia și conversații cu oficiali și experți în domeniu. Atelierul va explora aspectele etice, geopolitice și economice legate de durabilitatea mediului și de achiziția mineralelor critice și rare. Acestea includ materiile prime utilizate pentru dispozitive, baterii, motoare EV și alte surse de energie.

Criterii de eligibilitate

# Candidații trebuie să aibă între 25 și 35 de ani.
# Participanții trebuie să fie interesați de subiectul sustenabilității mediului sau al mineralelor critice.
# Candidații activează într-un domeniu relevant din punct de vedere tematic (tehnologie, drept, drepturile omului, mediu).
# Dacă candidatul nu corespunde criteriilor menționate, atunci va trebui să-și argumenteze interesul și dorința de a se înregistra la acest atelier.

Organizatorii vor acoperi cheltuielile pentru cazare, alimentație și vor oferi o indemnizație în valoare de 500 de dolari pentru călătoria către Varșovia. Alte cheltuieli suplimentare vor fi suportate de către participanți.

Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 27 septembrie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente