Ghivecele din materiale naturale de la Floral Soul – o colecție ce pare furată din paleta unui pictor

Logo pe fotografie 2 (11)
Foto:Floral Soul/Sergiu Rotaru

Se întâmplă ceva magic în momentul în care întâlnești un ghiveci perfect. E ca atunci când găsești o pereche de pantofi care nu doar că îți vin numai bine, dar și arată fabulos în orice context. Dacă plantele ar putea vorbi, cred că ar spune: „Vrem în ghivecele de la Floral Soul!” 

Artistul face diferența

Într-un colț discret al atelierelor din Republica Moldova, unde mâinile muncitoare ale meșteșugarilor se întâlnesc cu imaginația fără limite, s-au născut ghivecele care astăzi sunt parte din colecția Floral Soul. Fiecare ghiveci este lucrat manual și poartă amprenta artistului. Orangeria a colaborat cu artizani talentați, care își pun sufletul și creativitatea în fiecare piesă, concepute exclusiv pentru Floral Soul. Fiecare imperfecțiune este o dovadă a caracterului său individual, iar fiecare detaliu reflectă dedicarea artistului care l-a creat. 

Ghivecele Floral Soul sunt cameleonice

Se integrează perfect în orice tip de interior, iar culorile sunt de-a dreptul electrizante! Gândite să spargă monotonia cu nuanțe vibrante, aceste ghivece transformă orice interior într-un festival de culoare și stil. Imaginează-ți cum un ghiveci albastru oceanic contrastează cu verdele intens al unei plante de ferigă sau cum un roz pune în valoare florile delicate ale unei orhidee. Sunt disponibile în diferite forme și mărimi, așa că indiferent de dimensiunea plantei tale, sigur la orangerie găsești un ghiveci care să o pună în valoare.

Sursă: Floral Soul/Sergiu Rotaru

O alegere bună pentru tine și pentru planetă

Într-o lume în care am devenit din ce în ce mai conștienți de impactul nostru asupra mediului, alegerea unor ghivece din materiale naturale reprezintă un pas important spre un stil de viață mai sustenabil. Floral Soul susține această mișcare. Fiecare ghiveci cumpărat nu este doar un obiect decorativ în plus, ci un mic gest care face o diferență.

Sursă: Floral Soul/Sergiu Rotaru

Beneficiile? Sunt multe și nu se limitează doar la estetică

Plantele tale nu doar că vor arăta mai bine, dar se vor și simți mai bine. Este pentru că materialele naturale sunt cele mai apropiate de ceea ce plantele ar experimenta în habitatul lor natural. Ghivecele din teracotă, ceramică sau argilă permit solului să respire, mențin umiditatea optimă și reglează temperatura. Practic, plantele tale se simt ca acasă în aceste „căsuțe eco”, crescând sănătoase și puternice, fără riscuri de stagnare a apei sau fluctuații extreme de temperatură.

Să alegi ghiveciul potrivit nu e floare la ureche

Nu știi de unde să începi? Nicio problemă! Suntem aici să îți arătăm cum o simplă alegere de ghiveci poate schimba complet energia unui spațiu. Floral Soul îți aduce bucuria unui ghiveci care nu doar că adăpostește plantele, dar le și înfrumusețează.

Sursă: Floral Soul/Sergiu Rotaru
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente