Ai un magazin online și vrei să-i îmbunătățești performanța? Participă gratuit la un atelier de lucru cu Vlad Jantuan

atelrier lucru XY
Foto:XY Facebook

Cât de mulțumit ești de performanța magazinului tău online? Dar ce faci pentru a îmbunătăți situația? Dacă îți dorești să ai o rată de conversie mai înaltă, să oferi o experiență plăcută utilizatorilor astfel încât ei să revină, atunci cu siguranță e nevoie să optimizezi magazinul online. Înscrie-te la atelierul de lucru gratuit de pe 26 septembrie, ora 18.00 la maib park, cu Vlad Jantuan: „Optimizarea magazinelor online pe platforma Shopify”.

Vlad este fondatorul Young Pixel, companie specializată în crearea magazinelor online pe platforma Shopify pentru branduri e-commerce din întreaga lume. Are experiență în strategii tehnice pentru Shopify, optimizări web, testare A/B și cunoaște cele mai bune practici în domeniul comerțului electronic.

Atelierul de lucru este potrivit atât pentru antreprenorii care dețin un magazin online pe Shopify, pentru cei care planifică să migreze sau să dezvolte site-ul pe această platformă. De asemenea, va fi util și pentru specialiștii în acest domeniu.

Pe durata evenimentului, Vlad se va împărtăși cu experiența sa în acest domeniu. De asemenea, sunt prevăzute și activități practice.

Subiecte abordate în cadrul atelierului:
# ecosistemul Shopify;
# designul magazinului: personalizat versus șablon;
# performanță, conversie, retenție și experiență utilizator;
# optimizare prin analiza comportamentului utilizatorilor și testare A/B;
# întrebări și răspunsuri.

Înregistrarea este gratuită la acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente