USMF „Nicolae Testemițanu” a publicat rezultatele finale ale admiterii pentru sesiunea de bază

usmf 1
Foto:#diez

Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău a publicat rezultatele finale ale admiterii pentru anul de studii 2024/2025, sesiunea de bază. Astfel, tinerii și tinerele care au depus actele la una dintre facultățile acestei instituții pot afla dacă figurează în lista viitorilor studenți înmatriculați la universitate.

La etapa finală de concurs atât pentru locurile cu finanțare bugetară, cât și pentru cele în bază de contract, au participat doar candidații care au depus actele în original (în total 1 236 de persoane), în perioada 6-9 august curent. Concursul final de admitere a fost promovat de către 1 151 de tineri și tinere.

Candidații admiși la studii în bază de contract vor fi înmatriculați doar după semnarea contractelor și achitarea taxei de studii, în perioada 12-21 august curent, la Centrul tehnic al Comisiei de admitere (biroul 002). Taxele de studii vor fi achitate integral (100%). 

Licență

USMF „Nicolae Testemițanu” anunță că în sesiune suplimentară, locuri în bază de contract, sunt disponibile la următoarele programele de studii:
# Farmacie – 20 de locuri;
# Asistență medicală generală – 5 locuri;
# Optometrie – 5 locuri;
# Tehnologii în radiologie și imagistică – 5 locuri;
# Fiziokinetoterapie și reabilitare – 10 locuri;
# Sănătate publică – 20 de locuri.

Master

USMF „Nicolae Testemițanu” anunță că în sesiune suplimentară, locuri în bază de contract, sunt disponibile la următoarele programele de studii:
# Nutriție umană – 3 locuri;
# Intervenție timpurie în copilărie – 5 locuri.

Sesiunea suplimentară de admitere la instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova va începe în data de 12 august.

Echipa #diez este alături de viitorii studenți în fiecare an și aduce informații utile despre admiterea la universitate. Dacă te numeri și tu printre tinerii care se vor înscrie la universitate în acest an, îți sugerăm să urmărești acest tag special de pe #diez pentru a fi la curent cu toate noutățile despre admitere.

Taguri: #Admitere 2024
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente