Vrei să urmezi un master în Marea Britanie? Aplică la bursa Chevening oferită de guvernul britanic

Group-pic
Foto:Ambasada Marii Britanii la Chișinău

Bursele Chevening sunt finanțate de către Guvernul Marii Britanii. Acestea sunt acordate tuturor persoanelor care pot demonstra că au angajamentul și abilitățile necesare pentru a deveni viitori lideri și care pot justifica cum o diplomă de masterat obținută în Marea Britanie îi va ajuta să aducă schimbări pozitive în țara lor.

Înscrierile pentru bursele Chevening sunt deschise între 6 august și 5 noiembrie 2024. Cererile trebuie depuse online pe chevening.org/apply.

Bursa oferă sprijin financiar complet ca studenții să urmeze orice program de master eligibil la peste 150 de universități din Marea Britanie, obținând în același timp acces la o gamă largă de experiențe academice, profesionale și culturale exclusive. O condiție obligatorie este revenirea studenților în țara lor de origine pentru o perioadă de minimum doi ani după finalizarea studiilor, pentru a aduce o schimbare pozitivă acasă.

De la crearea programului în 1983, peste 57 000 de profesioniști din întreaga lume și peste 100 din Republica Moldova au avut ocazia să-și ducă cariera la un nou nivel prin Chevening. În acest an, programul oferă peste 1 500 de burse. În Republica Moldova, programul este coordonat de către Ambasada Regatului Unit la Chișinău.

„Chevening îi reprezintă pe cei mai buni din Marea Britanie și din lume – avem bursieri din peste 160 de țări. Sunt continuu inspirată de pasiunea și angajamentul celor din comunitatea Chevening și aștept cu nerăbdare să cunosc următoarea generație de lideri”, a declarat coordonatoarea programului la Ministerul de Afaceri Externe al Marii Britanii, Emma Henessey.

Vizitați chevening.org/scholarships pentru mai multe informații cu privire la criteriile de eligibilitate și alte detalii.


Liuba Țobenco este una dintre câștigătoarele bursei Chevening. Ea ne-a povestit despre experiența ei în acest articol.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente