La Biblioteca Națională va avea loc o expoziție. Vor fi vernisate lucrările ale 28 de artiști

Biblioteca Naționala a Republicii Moldova
Foto:visit.chisinau.md

Biblioteca Națională a Republicii Moldova va găzdui expoziția de pictură și grafică „Meandre cromatice”. Vernisarea salonului de artă va avea loc în data de 14 iulie, începând cu ora 11.00. Expoziția va putea fi vizitată de doritori până pe 21 iulie.

Prin intermediul acestei expoziții se promovează valorile culturale naționale și creațiile artistice contemporane. Vernisajul cuprinde lucrările realizate de către 28 de artiști plastici din Republica Moldova și România în cadrul Taberei internaționale de creație artistică, ediția a III-a.

Coordonatorii taberei au fost Eleonora Brigalda, doctor în artele plastice și profesoară universitară, precum și Ofelia Huțul, doctor în artele plastice.

Directorul artistic: Ștefan Popa, doctor artist plastic

Adresa expoziției: strada 31 august 1989, numărul 78A

Lucrările vor fi vernisate în blocul central al Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, etajul doi.

Sursă: Biblioteca Națională a Republicii Moldova

Biblioteca Națională a Republicii Moldova organizeaz[ vernisajul în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova și Uniunea Artiștilor Plastici din România, inclusiv Filiala Iași, Asociația Profesorilor de Arte Vizuale din Republica Moldova și Salonul Internațional al Profesorilor de Arte Vizuale Iași, Colegiul de Arte plastice „Al. Plămădeală”.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente