În această săptămână va fi suspendată circulația rutieră pe mai multe străzi din Chișinău

Drum-reparatii-diez-920×481-1-1

În această săptămână va fi sistată circulația transportului rutier pe mai multe străzi din capitală. Restricționarea traficului va fi valabilă în zilele de 10, 11, 12 și 13 iulie, informează Primăria municipiului Chișinău.

În legătură cu lucrările de așternere a stratului de uzură pe strada Vladimir Korolenco, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi, preconizate pentru săptămâna curentă, Direcția Generală Mobilitate Urbană anunță despre sistarea totală a traficului, pe timp de noapte, în următoarele zile:
# 10-11 iulie – între orele 22.00 și 6.0;
# 11-12 iulie – între orele 22.00 și 6.0.

În perioada menționată, ruta municipală de autobuz numărul 8 va circula după cum urmează:
# tur – de pe strada Nicolae Testemițanu pe strada Grenoble (cu virarea autobuzelor pe terenul tehnologic din bulevardul Traian);
# retur – de pe strada Grenoble pe strada Nicolae Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit.

De pe 12 iulie (ora 19.00) până pe 13 iulie (ora 22.00) va fi suspendat parțial traficul pe bulevardul Decebal, tronsonul cuprins între străzile Iuri Gagarin și Sarmizegetusa. Pe această porțiune de drum urmează a fi aplicat stratul de uzură. Lucrările vor fi executate pe segmente pentru a nu bloca în totalitate traficul.

În perioada 8-10 iulie se suspendă parțial traficul rutier pe strada Anton Crihan, nr. 29 B, la intersecția străzilor Timiș și Anton Crihan. Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de racordare a gazoductului de presiune medie pe strada Anton Crihan, nr. 29 B.

Municipalitatea îndeamnă conducătorii auto să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la regulamentul circulației rutiere.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente