Facultatea de Biologie și Geoștiințe a USM are un nou spațiu de studii, dotat cu echipamente IT moderne

USM laborator biologie chimie
Foto:Universitatea de Stat din Moldova

Procesul de modernizare a spațiilor de studii a Universității de Stat din Moldova, continuă. Studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Biologie și Geoștiințe vor studia într-un alt spațiu modernizat și dotat cu echipamente IT moderne, în cadrul proiectului Învățământul Superior din Moldova, coordonat de Ministerul Educației și Cercetării și implementat la USM prin subproiectul „Valorificarea parteneriatului consolidat școală-universitate «Cluster educațional» în formarea cadrelor didactice (EDUCLAS)”.

Sursă: Universitatea de Stat din Moldova

Prima activitate în spațiul renovat a fost ședința membrilor Consiliului Facultății de Biologie și Geoștiințe, la care au fost abordate subiecte legate de bilanțul anului universitar 2023-2024 și perspectivele pentru anul universitar următor, inclusiv campania de admitere 2024. Decanul facultății, Vitalie Sochircă a evocat cele mai importante realizări ale colectivului profesoral, cercetătorilor și studenților, fiind aprobate și rapoartele de activitate ale departamentelor academice și Comisiei de Asigurare a Calității. 

Sursă: Universitatea de Stat din Moldova

Sala de studii renovată se încadrează în șirul de spații educaționale și de cercetare modernizate în ultimii doi ani la facultate, de rând cu sălile de laborator 115, 117, 122-124 ale Centrului de Genetică Funcțională, precum și aula 332 „Academician Simion Mehedinți” – renovată cu suportul generos al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României.

Sursă: Universitatea de Stat din Moldova

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente