Jurnaliștii moldoveni pot merge într-o vizită de studii la Berlin. Programul include întâlniri cu redacții ale mai multor publicații

jurnaliști training
Foto:Vanilla Bear Films

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate organizează o vizită de studii pentru jurnaliștii din Republica Moldova. Vizita va avea loc în orașul Berlin din Germania, în perioada 13-18 octombrie.

Pentru această oportunitate sunt eligibili jurnaliștii din mass-media națională și regională/locală din Republica Moldova, cu o experiență profesională de cel puțin trei ani.

Subiectele care urmează să fie abordate în cadrul vizitei sunt:
# jurnalismul în Germania – istoric, situația actuală și perspective;
# asumarea trecutului totalitar și decalajele dintre est și vest după reunificarea Germaniei;
# pericolul propagandei ruse și a politicii de dezinformare pentru Germania și Uniunea Europeană.

Agenda va include întâlniri cu redacții ale unor publicații din Berlin, cu instituții și organizații relevante. Limba de lucru în timpul vizitei este engleza, astfel este obligatorie cunoașterea limbii la nivel de comunicare.

Cheltuielile pentru transport, cazare și alimentație vor fi acoperite de către organizatori. Participanții achită o taxă de servicii în cuantum de 40 de euro.

Persoanele interesate sunt încuraja să expedieze o scrisoare de motivare la adresa [email protected]. Termenul-limită pentru înscriere este 28 iunie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente