Vrei să înveți despre arta luminilor în cinematografie? Înscrie-te la o discuție informativă de la Mediacor

mediacor (2)
Foto:Facebook/Mediacor

În data de 27 noiembrie, la următorul meetup Tech Talks #12 organizat de către cei de la Mediacor, participanții vor avea parte de o discuție-premieră. Începând cu ora 18.30, Milen Kelia se va împărtăși cu metodele sale de setare corectă a luminii și va explica cum aceasta influențează atmosfera, dispoziția și întregul mesaj al creației – fie vorbim despre o piesă de teatru, clip video, film sau joc.

Milen este cunoscut de oamenii din industrie pentru talentul său și modul unic de a simți lumina în cadru. Tot el este fondatorul Teatrului TOTEM și Directorul Tehnic Independence Theatre. Milen oferă consultanță în organizarea spațiilor artistice și are o experiență bogată de lucru cu iluminarea atât în domeniul comercial, cât și cel artistic.

La fel, Milen Kelia este și omul-lumină din echipa Mediacor Video Production, care aranjează, montează, setează și are grijă de lumini în timpul filmărilor la Mediacor.

Participarea este gratuită, iar limba de comunicare – rusă.

Locurile sunt limitate, așa că prinde mai repede unul și completează acest formular.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente