UPDATE: bărbatul suspectat în cazul omorului lui Oleg Horjan nu ar fi fost prezent în țară în ziua decesului

ipiccy_image (6)
Foto:AFP/ipn.md

Așa-numitul Minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol a anunțat despre indentificarea unui suspenct în cazul omorului lui Oleg Horjan. Acesta ar fi Andrei Duminică, care și-ar fi ispășit pedeapsa în închisoare alături de fostul opozant din regiunea transnistreană.

UPDATE. Andrei Duminică (Serbul), bărbatul pe care așa-zisele autorități de la Tiraspol îl învinuiesc de omorul lui Oleg Horjan, a susținut că nu are nicio tangență cu această crimă. Potrivit dovezilor prezentate de bărbat, acesta nu s-a aflat în țară în ziua în care opozantul a fost omorât. Informația a fost prezentată de sursele proprii, transmite newsmaker.md.

În videoul de mai jos vedeți pașaportul biometric cu ștampile prezentat de bărbat.

Știre inițială. Conform Novosti Pridnestrovia, după ce au ieșit din penitenciar, cei doi ar fi menținut legătura, iar în ziua omorului suspectul l-ar fi sunat pe Oleg Horjan „cu câteva minute înainte de crimă”. Astfel, așa-numitele autorități din Tiraspol au solicitat oamenilor legii de la Chișinău să desfășoare activități comune pentru a-l găsi pe bărbat. 


Amintim că, în data de 17 iulie, Poliția Republicii Moldova a anunțat că cetățeanul Horjan Oleg, anterior deținut ilegal de așa numitele autorități de la Tiraspol, a fost depistat împușcat în propria locuință dintr-o localitate din apropierea Tiraspolului.

La fel, pretinsul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, într-o întrevedere cu ambasadorul UE la Chișinău, Janis Mazeiks, a declarat că ancheta privind omorul opozantului Oleg Horjan „este sub controlul”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente