În ajunul Zilei lucrătorului medical și farmacistului, 178 de angajați din domeniu, 104 instituții medicale au primit diplome

Foto:Emedicina.md

În ajunul Zilei lucrătorului medical și farmacistului, 178 de angajați din domeniu, 104 instituții medicale, dar și farmacii au primit diplome pentru profesionalism, anunță autoritățile. Astăzi, 16 iunie, va avea loc un eveniment cultural-artistic la Teatrul Verde din parcul ,,Valea Morilor”, prilejuit de Ziua lucrătorului medical și a farmacistului.

Evenimentul va începe la ora 18.00 și reunește pe aceeași scenă mai mulți artiști de notorietate, între care Camerata Chișinău, Constantin Moscovici, Cristi Aldea-Teodorovici, Geta Burlacu, Aurel Chirtoacă, Ana Cernicova. Intrarea la eveniment este liberă.

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului este marcată anual pe 19 iunie. Sărbătoarea a fost instituită prin decret prezidențial în anul 1994 cu scopul de a aduce un omagiu reprezentanților comunității medicale din țara noastră și de a onora progresele din domeniu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente