Spectacole, ateliere literare și discuții cu piloți de dronă. Lista evenimentelor la care poți participa marți, 30 mai

evenimente
Foto:Alina Gîrneț/diez.md

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce vizionezi un spectacol, participi la un atelier literar, sau mergi la un film. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție, și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa marți, 30 mai.

#1. Spectacolul „TOC”

Sursă: Facebook/Teatrul Geneza Art

Spectacolul „TOC” spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și plauzibile concluzii. Este vorba despre un spectacol care combină psihologia cu comedia.

Evenimentul va avea loc mâine, 30 mai, la Teatrul Geneza Art din capitală. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 300 de lei.

#2. Tech Talks: Drone Filming

Sursă: Facebook/Mediacor

Știai că avem, în Moldova, piloți de dronă acreditați? Pe doi dintre ei vei avea ocazia să-i întâlnești și să afli mai multe despre cum să creezi videouri impresionante și profesioniste cu drona. De asemenea, vei avea oportunitatea să descoperi noile tehnologii de filmmaking, instrucțiuni și secrete de cunoscători despre utilizarea dronelor. 

Evenimentul se va desfășura mâine, 30 mai, cu începere de la ora 18.30. Discuția va avea loc la centrul Mediacor, situat pe strada Alexei Mateevici 60 din Chișinău. Persoanele care își doresc să participe, pot completa acest formular pentru a se înregistra. Participarea este gratuită.

#3. Atelier literar

Sursă: Facebook/Biblioteca „Târgovişte”

Biblioteca „Târgovişte” te invită să participi la un atelier literar cu genericul „Montaigne – 490 de ani de la naștere”.

Evenimentul se va desfășura mâine, 30 mai, pe platforma online Zoom.
Meeting ID: 763 0082 9688
Parolă: 5ar2sC

#4. Filmul „O scenă a memoriei”

Sursă: Facebook/Teatrul Național „Mihai Eminescu”

Un film documentar despre istoria Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău. Este istoria unui teatru care și-a cucerit dreptul de a fi, de a juca în limba română și de a fi liberi în creația lor, în condițiile unei istorii vitrege de crize și circumstanțe dramatice și adesea tragice. Această istorie este reconstituită din fotografii și din pagini de cronici, din secvențe video rare, dar mai ales din povestirile oamenilor care au făcut legenda acestui teatru.

Evenimentul va avea loc mâine, 30 mai, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din capitală. Producția cinematografică începe la ora 17.30. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 20 de lei.

#5. Spectacolul „Micul Prinț”

Sursă: Facebook/Teatrul Alexei Mateevici

Spectacolul relatează o poveste încântătoare, interesantă și sensibilă despre universul copilăriei inocente, prietenie, dragoste și altruism. Pentru adulți, piesa de teatru este o revenire la copilul din ei, pierdut odată cu trecerea prin timp.

Evenimentul va avea loc mâine, 30 mai, în incinta Teatrului „Alexei Mateevici”, situat pe strada Alexei Șciusev 93 din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 17.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 150 de lei.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente