Diversitate de activități pentru sfârșitul săptămânii de lucru. Evenimentele pe care să le incluzi în agenda ta vineri, 28 aprilie

evenimente
Foto:Unsplash/Pauline Loroy

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce vizionezi un spectacol, te distrezi la concertul trupei „Cuibul” sau mergi la o expoziție. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție, și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa vineri, 28 aprilie.

#1. La o cafea cu jurnaliștii TVR Moldova

Sursă: Facebook/ARTICO

În cadrul proiectului „Cariera Mea”, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează un eveniment la care vor veni trei jurnaliști de la TVR Moldova. În cadrul întâlnirii, jurnaliștii vor împărtăși istoria începutului carierei lor, vor comunica despre dificultățile cu care se confruntă un jurnalist și vor oferi niște sfaturi utile pentru jurnaliștii în devenire.

Evenimentul se va desfășura mâine, 28 aprilie, începând cu ora 15.30. Întâlnirea este găzduită de centrul ARTICO, situat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 169, din capitală.

#2. Spectacolul „Funia”

Sursă: Facebook/Teatrul Naţional „Eugene Ionesco”

Acțiunea piesei se desfășoară într-un apartament de lux din New York. Doi tineri îl omoară pe prietenul și colegul lor de facultate, David Kentley. De ce? Pentru senzație. Brandan și Phillip decid să ascundă cadavrul într-o ladă și organizează o petrecere chiar în apartamentul în care s-a petrecut crima.

Evenimentul va avea loc mâine, 28 aprilie, la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 18.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 120 și 300 de lei.

#3. Expoziția „Culori și scriitori: Eleonora Romanescu”

Sursă: Facebook/Librariile CARTIER

Expoziția prezintă peisaje și portrete din creația artistei plastice, care pe 26 aprilie ar fi împlinit 97 de ani. În cadrul evenimentului va fi lansat volumul „Album” de Eleonora Romanescu, apărut în anul 2023 la editura Cartier.

Vernisajul expoziției va avea loc mâine, 28 aprilie, cu începere de la ora 16.00. Evenimentul este găzduit de către Muzeul Național al Literaturii Române din Chișinău.

#4. Concertul trupei „Cuibul”

Sursă: Facebook/Cuibul

Trupa „Cuibul” te invita la concertul de prezentare a piesei „Doina Rock’n’Roll”, la 30 de ani de la lansare, într-o nouă interpretare. Noua versiune a piesei a fost creată în luna martie a anului curent, în colaborare cu trupa „Zdob și Zdub”, care va fi prezentă pe scenă în calitate de invitat special.

Concertul se va desfășura mâine, 28 aprilie, cu începere de la ora 19.30. Evenimentul va avea loc la centrul Artcor, situat pe strada 31 August 1989 137, din capitală.

#5. Spectacolul „Colivia cu nebune”

Sursă: Facebook/Teatrul Republican „Luceafărul”

„Colivia cu nebune” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și despre iubire, în toate formele și înțelesurile ei.

Evenimentul se va desfășura mâine, 28 aprilie, la Teatrul Republican „Luceafărul” din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 18.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 250 și 350 de lei.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente