Finala Națională Eurovision 2023. Pe scenă vor evolua și câștigătorii etapelor naționale din România, Letonia și Polonia

multimedia
Foto:Moldova1

Sâmbătă, 4 martie, va avea loc etapa finală a selecției naționale a Eurovision Song Contest 2023 în Republica Moldova. Astfel, compania „Teleradio-Moldova” anunță că vom avea ocazia să-i cunoaștem pe câștigătorii etapelor naționale din România, Letonia și Polonia.

Potrivit informațiilor, Theodor Andrei (România), Sudden Lights (Letonia) și Blanka (Polonia) vor evolua în calitate de invitați speciali.

Reprezentantul României, Theodor Andrei, are 19 ani și este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. Artistul a obținut peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse. El va interpreta piesa „D.G.T. (Off and on)”.

Blanka, câștigătoarea selecției naționale a Poloniei, va interpreta piesa muzicală „Solo”, care a devenit hit la posturile de radio poloneze și a acumulat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

Sudden Lights, trupă de indie rock din Letonia, va interpreta la Liverpool piesa Aijā. Mesajul acesteia reflectă dorința de pace în contextul evenimentelor cumplite petrecute la nivel internațional.

Artiștii vor urca pe scenă după evoluarea celor 10 finaliști ai etapei naționale, în timpul exercitării votului online de către telespectatori.

Oaspeții vor oferi interviuri în exclusivitate pentru posturile publice de radio și televiziune.


Finala Națională Eurovision Moldova 2023 va avea loc sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 19.00, și va fi transmisă live pe TV Moldova 1, pe site-urile www.eurovision.md și www.moldova1.md, pe pagina de Facebook Eurovision Moldova și pe pagina oficială de YouTube Teleradio Moldova.

Finala Națională Eurovision 2023 va fi retransmisă în 10 țări, pentru un public de peste 10 milioane de europeni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente