Povestește-ne despre experiența ta de studenție peste hotare în noul sezon Universitatea #diez

FD141409-1C37-47B0-9C79-9025453371A1

Cum ar fi dacă ne-am putea teleporta în orice colț al lumii am vrea? Dar dacă ne-am putea teleporta în orice universitate, să petrecem o zi acolo în calitate de student(ă)? Să recunoaștem, asta ar ușura enorm munca elevilor și elevelor ce se află în continuă căutare a orașului și a universității în care urmează să-și petreacă studenția. Universitatea #diez face posibilă teleportarea virtuală a tinerilor în diferite instituții de învățământ deja de cinci ani și această tradiție poate continua cu ajutorul tău.

Prin intermediul Universitatea #diez, tinerii și tinerele sunt îndemnați (îndemnate) să reflecteze asupra fiecărui episod al vieții de la universitatea de peste hotare: de la primele emoții din cadrul procesului de depunere a actelor, la ultimele fotografii făcute pe pragul universității cu diploma de studii în mână. Astfel, am creat acest spațiu sigur și student-friendly pentru niște meditații sincere din capitolele studențești.

Pentru că ținem mult la această legătură utilă și caldă creată dintre elevi (eleve) și studenți (studente), căutăm și anul acesta studenți și studente dornici (dornice) de a-și împărtăși experiențele cu semenii lor. Dacă studiezi peste hotare și vrei să-ți înșiri gândurile în acest jurnal virtual, scrie un e-mail la adresa [email protected] până în data de 30 septembrie 2022. De asemenea, anul acesta vrem să lansăm și versiunea audio a rubricii noastre, de aceea, suntem nerăbdători (nerăbdătoare) să te descoperim și să stăm la povești.

Pentru o sursă de inspirație, găsește poveștilor studenților (studentelor) de la Universitatea #diez aici. Am vorbit despre teme pentru acasă, despre petreceri, despre dor și despre examene. Ne dorim mult să ne fii alături în această perioadă deloc ușoară, dar atât de palpitantă. Nu ezita să lași un semn la e-mailul menționat anterior.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente