Autoritățile din Ucraina spun că pe aeroportul din Tiraspol au loc pregătiri pentru primirea aeronavelor ruse

906824-transnistria-border-blog-november-6-2013
Foto: Gsp

Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a informat astăzi, 6 aprilie, că pe aeroportul din Tiraspol au loc pregătiri pentru primirea aeronavelor ruse. De asemenea, autoritățile din Ucraina mai spun că există și probabilitatea de un eventual atac din Stânga Nistrului.

„Federația Rusă continuă să conducă o agresiune armată pe scară largă împotriva Ucrainei și nu exclude faptul că Rusia ar putea utiliza teritoriului din Stânga Nistrului cu scopul de a susține o operațiune militară din acea direcție, menționând totodată că pe aeroportul din Tiraspol sunt în curs pregătirile pentru primirea aeronavelor ruse”, se arată în comunicatul emis de Statul Major General al Forțelor Armate.

E de menționat că nici Rusia, nici autoritățile din Moldova, nici cele autoproclamate din regiunea transnistreană nu au venit cu o reacție la această informație prezentată de Ucraina.

Amintim că pe teritoriul Ucrainei de 42 de zile este război, după ce Rusia a atacat-o. Echipa #diez transmite situația din țara vecină în regim livetext în fiecare zi, cronologia evenimentelor care s-au întâmplat până la ziua de astăzi o puteți vedea aici!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente