(foto, video) Aur pentru Moldova la Turneul de calificare continentală pentru Jocurile Mondiale

cupa 2
Foto: WDSF DanceSport

Dansatorii Gabriele Goffredo și Anna Matus, care reprezintă țara noastră, au câștigat medalia de aur la Turneul de calificare continentală pentru Jocurile Mondiale 2022. Cuplul da dansatori s-a clasat pe prima poziție la categoria de vârstă „adulți”, dansuri latino.

Turneul s-a desfășurat ieri, 29 ianuarie, în Spania. În total, în competiție au concurat 36 de perechi.

Locul doi a fost cucerit de un cuplu din Germania, iar clasamentul a fost încheiat de un cuplu de dansatori din Rusia.

WDSF DanceSport

AICI puteți urmări întreaga competiție, inclusiv și evoluția cuplului care a reprezentat Moldova.

Anna Matus și Gabriele Goffredo sunt parteneri de dans din februarie 2011. Deși Gabriele este originar din Italia, acesta dansează pentru Moldova. Aceștia cu câștigat mai multe medalii de aur la campionate internaționale și mondiale. De asemenea, perechea de dansatori a devenit campioană, doi ani consecutiv, și la Jocurile Mondiale de la Wroclaw. Prima medalie de aur, sportivii au câștigat-o în anul 2013, la Jocurile Mondiale, ediția IX, care s-au desfășurat în orașul Cali, Columbia.

Jocurile Mondiale se vor desfășura în perioada de 7-17 iulie la Birmingham, SUA. Competiția include 223 de evenimente sportive la care participă 83 de țări și aproximativ 3 600 de sportivi și sportive. În anul 2022, va fi cea de a XI-a ediție a Jocurilor Mondiale. Evenimentul se desfășoară o dată la patru ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente