Black Friday la SEBO

Diez

3, 2, 1… Start! Goana după reduceri a început. E Black Friday – perioada celor mai avantajoase cumpărături. Toată lumea celebrează evenimentul mult-așteptat.

Doar cinci zile, doar din 22.11.2021 până pe 26.11.21, ai 50 % reducere* la comisioane și dobândă, pentru primele trei luni, la creditul FLEXI!

Ofertă valabilă exclusiv pentru clienții existenți ai companiei SEBO, care și-au închis creditele anterioare cu minim 31 de zile în urmă.

Acum e timpul perfect, pentru a face cumpărăturile pe care le tot amânai. Beneficiază de goana de Black Friday și savurează un shopping cu prețuri reduse, iar SEBO te ajută cu banii.

Visezi la un smartphone performant? Îți dorești un frigider bun? Ai nevoie de un aspirator robot? Vrei un televizor nou? Sau poate un Play Station? Sau poate căști Airpods? Sau poate o boxă? Un aparat foto? O carte electronică? Dronă? Filtru de aer? Laptop? Tabletă? Imprimantă? Robot de bucătărie? Aparat de cafea? Microundă? Set de cratițe? Toaster? Uscător de păr? Trimmer? Cântar? Ceainic? Mașină de spălat? Condiționer? Home cinema? Dulap? Dormitor? Canapea? Covor? Ferestre noi? Anvelope pentru mașină? Trotinetă? Bicicletă? Skateboard? Abonament la sală? Bandă de alergat? Costum sportiv? Adidași? Cizme? Palton? Scurtă? Cercei? Brățară? Ceas? Parfum? Vacanță la mare? Sau poate la munte? Costum de schi? Sau poate chiar schiuri? Snowboard? Cursuri de sculptură de gheață? Aparat de curățat zăpada? Cămin electric? Grătar? Mașină de tuns gazonul? Sau poate…

Da, da, SEBO! Compania ți-a pregătit o ofertă avantajoasă, pentru ca anul acesta, să poți bifa toate punctele din lista de cumpărături! Oferta este valabilă pentru toți clienții repetați care și-au închis creditele anterioare cu minim 31 de zile în urmă!

Îți imaginezi cât e de convenabil? Nu mai este nevoie să te limitezi, poți procura tot ce dorești.

Ia un credit Flexi acum și prinde reducerea ta de 50 %! Azi vii la SEBO – azi primești banii, în mai puțin de cinci minute. Regulamentul campaniei îl găsești aici.

Încă nu ești client SEBO? Atunci află că avem o ofertă și pentru tine – primele două luni sunt cu 99 % reducere** la creditul FLEXI. **Detalii: www.sebo.md/99Reducere

Grăbește-te!
Profită de ocazia de a cumpăra tot ce dorești, la cele mai bune prețuri. După bani – vino la SEBO.

Tel.: 022 896 897

Info: www.sebo.md/BlackFridayLaSebo

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.
Reducerea se aplică la dobândă și comisionul de administrare, pentru primele trei luni la un credit Flexi.
Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.

*Exemplu de DAE: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1674, 00 lei, cu o dobândă anuală efectivă de 240,84 %. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.

Sunteți atenționați despre obligația de rambursare a creditului.

Taguri: #Sebo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente