În 2021, peste 1 300 de voluntari din Moldova s-au alăturat mișcării mondiale „Ziua Faptelor Bune”

My Post (1)

În perioada 23 mai-6 iunie 2021, Centrul Republican al Voluntarilor se va alătura mișcării mondiale „Ziua Faptelor Bune” pentru a șasea oară, care unește 3 900 000 de locuitori din mai mult de 108 țări.

Centrul Republican al Voluntarilor din cadrul CCE „KEDEM” este reprezentantul oficial al „Zilei Faptelor Bune” în Moldova. Începând cu anul 2016, peste 7 335 de voluntari din Republica Moldova au participat la „Ziua Faptelor Bune” în cadrul a 355 de acțiuni de voluntariat din 37 de localități ale țării.

În acest an în perioada 23 mai-6 iunie voluntari din toată țara vor participa la acțiuni de voluntariat: curățarea parcurilor și plantarea copacilor, ajutorul la adăposturile de animale, lucrul în biblioteci, ajutorul persoanelor în vârstă, organizarea sesiunilor educaționale pentru copiii din zona de risc, oferirea asistenței umanitare și sociale în legătură cu situație epidemiologică etc.

Ziua Faptelor Bune în Moldova 2021:
# număr de voluntari – 1 380 de voluntari;
# numărul orașelor – 32 de orașe și localități;
# numărul de acțiuni de voluntariat în perioada 23 mai-6 iunie – 128;
# partenerii noștri (organizații participante, organizații de acțiune comună, sponsori) – 85.

În perioada 23 mai-6 iunie, Centrul Republican al Voluntarilor organizează 15 acțiuni deschise, pentru care a avut loc înregistrarea online pentru persoane fizice și pentru toți cei care doresc să se alăture mișcării Ziua Faptelor Bune. În aplicație puteți găsi o listă de acțiuni de voluntariat RVC în Chișinău. Atașat puteți găsi o listă de acțiuni de voluntariat în Moldova.

Închiderea oficială a zilei Faptelor Bune 2021 în Moldova va avea loc pe 6 iunie la ora 15.00 pe pagina oficială Volunteer Center RVC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente