WhatsApp lucrează la posibilitatea de ștergerea automată a mesajelor în timp de 24 de ore

img
Foto:a1.ro

Dezvoltatorii celebrei aplicații au anunțat că testează o opțiune nouă în privința mesajelor și a pozelor. În prezent, există o opțiune similară, dar se pare că se dorește testarea unor variante și mai diverse cum ar fi opțiunea ce permite ștergerea mesajelor pe dispozitivele Android și iOS, dar și pe versiunile de web/desktop.

Anul trecut, WhatsApp a introdus o funcție ce permite utilizatorilor să trimită mesaje ce pot fi ulterior șterse. Totuși, criticile au apărut din cauza timpului de așteptare prea lung (o săptămână). Astfel, dezvoltatorii au decis să lucreze la o variantă mai comodă pentru cei care au deja un cont. Cei de la WABetainfo au anunțat faptul că WhatsApp lucrează la o opțiune de 24 de ore ce permite ștergerea automată a mesajelor. Se pare că totul are legătură cu dorința de-a câștiga teren în fața rivalilor de la Telegram, care permit deja utilizatorilor să aleagă din mai multe opțiuni de ștergere a mesajelor, scrie A1.ro.

Astfel, informațiile sensibile pot fi eliminate mai ușor și mai rapid din cadrul conversațiilor, oferind utilizatorilor un plus de confort și siguranță, într-un context în care cei de la celebra aplicație doresc să recâștige încrederea pierdută, după scandalul recent cu politicile de confidențiale ce au dus la un adevărat „exod” al utilizatorilor către Signal și Telegram.

În plus, specialiștii se așteaptă ca viitoarele versiuni WhatsApp pe Android și iOS să includă o funcție de autodistrugere a imaginilor, arată cei de la gadgets.ndtv.com.

În luna martie a acestui an, dezvoltatorii WhatsApp au anunțat introducerea funcției de comunicare video și audio pentru versiunea desktop, în cadrul aplicațiilor Windows și Mac. Lansarea face parte din încercarea producătorului de a mai diminua din diferenţele majore de funcţionalitate existente între aplicaţiile mobile. Deocamdată, opțiunea este disponibilă doar pentru două persoane și nu există posibilitatea de discuții în grup.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente