Keller Holz Gastropub a deschis ușile lumii incredibile a fabricării berii artizanale

DSC03638

În centrul Chișinăului a fost deschis Keller HOLZ Gastropub – locul ideal pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă. Restaurantul reprezintă cartea de vizită a noii berării ultra-moderne Keller HOLZ, unde berea este produsă cu echipamente de ultimă generație de la Caspary – cel mai mare furnizor mondial de echipamente și lider în tehnologiile de producere a berii.

Tehnologiile berăriei fac posibilă crearea unui număr nelimitat de rețete și prepararea unei varietăți largi de tipuri și sortimente de bere de autor de înaltă calitate. Pentru a obține cele mai bune feluri de bere, se utilizează malțul premium german Weyermann și hamei din întreaga lume: Europa, America, Noua Zeelandă și Australia. Berarii profesioniști Keller HOLZ din Germania, Rusia și Moldova lucrează în continuu la rețete noi și creează zeci de tipuri originale de bere artizanală pentru adevărații cunoscători ai acestei băuturi.

„Berea artizanală Keller HOLZ are la bază rețetele clasice germane. În același timp, continuăm să le perfecționăm în mod constant, îmbinând abordările clasice cu cele inovatoare pentru a promova consumul de bere artizanală în rândul moldovenilor”, susține Tobias Palmer, berarul principal la Keller HOLZ.

Barmanii Keller HOLZ Gastropub îi vor ajuta pe oaspeții restaurantului să experimenteze gustul și le va dezvălui toate caracteristicile tipurilor de bere artizanală, precum și vor pregăti o varietate de cocktail-uri originale pe bază de bere artizanală.

Bucătarii Keller HOLZ Gastropub au selectat cele mai bune rețete din întreaga lume și au dezvoltat bucate de autor care se asociază perfect cu toate tipurile de bere artizanală.

Conceptul Keller HOLZ Gastropub constă în combinația perfectă a gastronomiei de autor și a berii artizanale. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu o bere potrivită care va sublinia gustul bucatelor.

Inima Gastropub-ului Keller HOLZ este camera frigorifică de ultimă generație. Datorită temperaturii constante, gustul berii rămâne mereu același, așa cum a fost produs la fabrică. Întregul sortiment de bere Keller HOLZ trece prin conducte răcite – ca prin vasele de sânge și ajunge direct în paharele oaspeților noștri.

Angajații Keller HOLZ Gastropub sunt adevărați experți în cultura berii artizanale și vor face tot posibilul pentru ca fiecare oaspete să se alăture și să devină parte din „cultura mondială a berii artizanale”.

Adresa restaurantului: Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 71

Rezervări: 0689 99 910

Mai multe detalii: www.kh.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente