Noutăți de la Apple. Compania anunță o nouă linie de iPad-uri și de iMac-uri care urmează să fie lansate pe 30 aprilie

Apple-iphone-12-event-lansare-prezentare

Apple Inc. a lansat o linie de computere iMac și iPad subțiri, cu o calitate video mai bună, care utilizează propriile procesoare, accelerând astfel migrarea de la Intel și adresându-se, în special, angajaților care lucrează de la distanță.

De asemenea, compania a lansat produsul AirTags, un breloc pentru chei, mereu conectat la telefon, folosit pentru găsirea obiectelor pierdute. AirTags va costa 29 de dolari, în timp ce iMac va începe de la 1 299 de dolari. Ambele vor fi disponibile începând cu 30 aprilie, scrie Reuters.

Noile iMac-uri vor avea 11,5 milimetri grosime, la ecrane de 24 de inch (61 de centimetri), cu cameră frontală și un microfon despre care spune că este semnificativ îmbunătățit. Apple pare că s-a străduit să adreseze numeroasele plângeri ale utilizatorilor, în timpul pandemiei, când aceștia au lucrat (sau încă lucrează) de acasă și au folosit computerele mult mai mult pentru conferințe și grupuri de lucru on-line.

Televizoarele Apple au fost și ele actualizate cu procesoare mai rapide și un afișaj mai spectaculos, iar noul Apple TV 4K comunică și poate fi controlat de pe un iPhone.

Apple a prezentat și un nou iPad Pro care utilizează același cip M1 ca și computerele sale. Acesta are posibilități suplimentare pentru conectarea monitoarelor și conectivitate 5G, fiind un dispozitiv orientat în special către creatorii de conținut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente