(foto) #Avemnevoiedeartă – actorii mai multor teatre din țară s-au alăturat unui manifest online de Ziua Mondială a Artei

FotoJet – 2021-04-15T165035.424

Actorii Teatrului Național „Mihai Eminescu” au lansat acum două zile manifestul online #avemnevoiedeartă, ca un strigăt al dorului de a reveni în scenă, pentru că din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, actorii teatrelor din țară n-au mai jucat spectacole de câteva luni.

Manifestului s-au alăturat prin solidaritate și alte instituții teatrale și actori din întreaga țară. Mai jos puteți vedea o serie de imagini a „strigătelor” artiștilor. Acest protest vine în contextul celebrării „Zilei Mondiale a Artei” celebrate pe data de 15 aprilie.

Au protestat actori de la Teatrul „Mihai Eminescu”, Teatrul „Luceafărul”, Teatrul „Alexei Mateevici”, Teatrul „Satiricus” (Chişinău) şi Teatrul „Vasile Alecsandri” din Bălţi.

De asemenea ieri, trupa teatrului „Luceafărul” și-a scos încălțămintea pe scări, astfel alăturându-se protestului online #avemnevoiedeartă.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente