(video) 10 canale pe YouTube care te ajută să-ți perfecționezi engleza

oratorica11

Vorbești deja engleza sau ai vrea să o înveți? Atunci selecția de mai jos este pentru tine. am pregătit o listă de canale pe YouTube care conțin o multitudine de lecții menite să-ți dezvolte abilitățile de înțelegere, vorbire, scriere și citire în limba engleză.

#1. Oratorica TV

Pe canalul acestora poți găsi o mulțime de videoclipuri pentru a învăța limba engleză ușor și interactiv. Aici vei putea analiza și înțelege regulile gramaticale, cultura engleză și, cel mai important, vei găsi motivația de a învăța engleza cu profesori direct din Londra!

#2. British Council | LearnEnglish

Este un canal al British Council pentru studierea limbii engleze pentru străini. Utilizatorii vor găsi informații utile despre cultura engleză, tips-uri care să te ajute să-ți perfecționezi vorbirea, să înțelegi diferențele de accente. În plus, pentru informații mai multe puteți accesa site-ul British Council.

#3. TEDx Talks

Este o comunitate internațională care organizează evenimente unde speakerii vin și discută pe baza unei teme sau a unei experiențe. Aici veți găsi o mulțime de filmulețe inspiraționale, pe teme variate, în limba engleză și astfel abilitățile de ascultare și înțelegere vor fi mult mai bune.

 

#4. Daily English Conversation


Un canal în care găsești informații utile despre cum să înțelegi limba vorbită, cum să vorbești corect și fluent în engleză, plus o serie de videouri care îți explică excepțiile gramaticale și nu doar.

#5. English For You


Aici aveți un set întreg de lecții elaborat de lingviști din întreaga lume. Se predau în ambianța clasică și se bazează pe un întreg curriculum. Pe canal găsiți seturi pentru fiecare dintre nivelele: începător, elementar și intermediar.

#6. English Professionally


Canalul și persoana care realizează materialele pentru el este Alexander Bebris – profesor de limba engleză cu o calificare internațională CELTA. Astfel, abonații acestuia au acces la un set de lecții de gramatică pentru începători, precum și alte nivele (elementar, pre-intermediar, intermediar și avansat). Tot aici veți găsi lecții despre vorbirea practică, toate timpurile limbii engleză, veți învăța cuvinte noi ș.a.

#7. Business English

După cum spune și denumirea canalului este unul specializat pe engleza de afaceri. Vocabularul specific, cum să conduci un interviu, să vorbești despre job, cum să scrii… lecții ce țin de domeniul afacerilor.

#8. Sky Eng

Un canal rusesc care te ajută să înveți limba engleză într-un mod diferit: prin seriale, vloguri, show-uri și cântece. 

#9. Learn English Through Story


Chiar din titlu poți înțelege că acest canal te ajută să înveți engleză prin diferite istorioare. Fie că ești începător sau cunoști ceva engleză deja, vei găsi acolo cu siguranță ceva potrivit pentru tine. 

#10. Creative English Vocabulary

Este un canal care își dorește într-un mod distractiv să ajute persoanele care studiază engleza să însușească cele mai frecvente cuvinte și expresii utilizate în conversațiile zilnice. În descriere se explică că astfel vă veți extinde vocabularul și respectiv vă veți îmbunătăți abilitățile de limbă engleză.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente