Îngrijirea corpului: trucuri și secrete ca să rămâi mereu tânără și sănătoasă

скребок-гуаша

Frumusețea este o virtute care necesită multă atenție și grijă, deoarece se epuizează odată cu trecerea timpului și este supusă riscurilor zilnice: poluare, toxine, produse de make up necalitative. Totuși, soluțiile sunt la dispoziția oricui, astfel încât să îți păstrezi frumusețea intactă. Află câteva trucuri și secrete de la specialiștii Ebag.md, care îți permit să îți protejezi tinerețea, zi de zi.

Masajul pentru slăbit – o cale eficientă spre tonus și tinerețe

Kilogramele în plus sunt o problemă, de care, cu siguranță, vrei să scapi, dar cum să o faci corect? Răspunsul se ascunde în procedurile metodice, repetitive, care se fac zilnic și în complex. Una dintre metodele expres prevăzute este masajul pentru slăbit. Acesta poate fi făcut de către specialiști sau individual, chiar acasă. 

Funcția principală a acestui tip de masaj este drenajul lichidelor acumulate și accelerarea eficientă a circulației sangvine, care ajută direct la arderea caloriilor depuse în țesuturile adipoase. 

Înainte de realizarea masajului este important să pregătești pielea corespunzător. În primul rând, fă un duș cald și aplică un scrub pentru corp, preferabil cu adaos de uleiuri esențiale, astfel încât să sporești metabolismul celular și să regenerezi eficient pielea. Dacă mai adaugi și o perie pentru masaj uscat, atunci te bucuri de un efect triplu: curățare, tonus și anticelulitic. 

Gua Sha și Peria pentru față – doi aliați ai frumuseții tale

Și tenul tău merită o îngrijire meticuloasă, de aceea din trusa ta nu poate lipsi piatra Gua Sha și peria pentru față, ambele ustensile importante pentru masajul zilnic al feței. Despre gua sha se spune că are proprietăți miraculoase, deoarece permite schimbul de substanțe minerale, astfel încât exfoliază delicat și tonifică, suplimentând efectul produselor de îngrijire. 

Peria de față este, la rândul său, un instrument important pentru faza de curățare a tenului, deoarece, în tandem cu un gel de spălat sau un scrub, aceasta permite exfolierea și curățarea profundă a pielii, eliminând pielea descuamată, impuritățile și sebumul în exces. 

Folosirea acestor beauty gadgeturi în combinație cu produse de curățare asigură o eficientă îngrijire a tenului, ținând cont de necesitățile sale și de problemele cu care te confrunți. 

Dacă mai adaugi aici și un meniu sănătos, vitamine și lichide destule, atunci sănătatea și frumusețea ta vor fi mult mai longevive. Pentru a alege corect beauty gadgeturile, produsele de îngrijire, apelează la specialiștii Ebag.md. Alege cele mai calitative epilatoare din Chișinău, cele mai bune pensule pentru machiaj din Moldova, precum și alte accesorii de înfrumusețare din cel mai mare magazin de cosmetice online din țară. Bucură-te de un sortiment mare și de cele mai prietenoase prețuri, iar de frumusețea ta ne ocupăm noi!

Ebag.md – frumusețe accesibilă oricând și oricui!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente